2777
2789
عنوان

منو خواهر کوچیک خودتون بدونید

197 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

من دختری ۲۸ ساله هستم با گذشته‌ای پر از خطاهای بزرگ و بعضا جبران‌ناپذیر اما ظاهرم این رو نشون نمیده

از سن ۲۲ سالگی تا دوماه پیش مرتکب خطاهایی شدم که هر چقدر فکر میکنم چیکار کنم روح و روان آسیب دیده‌ام کمی آروم بشه واقعا راهی بلد نیستم و فقط خودمو سزاوار مرگ میدونم حالم خیلی بدِ و چرا باید من برای خودم همچین گذشته‌ای رقم بزنم شاید بگید به گذشته فکر نکن اما حتی فکر هم نکنم اون آسیب‌هایی که بهم وارد شده اونقدر عمیق هستن که دردشون همچنان هست خواهش میکنم نه بی‌احترامی کنید و نه گزارش بزنید من آدم تنهایی هستم که از فضای مجازی فقط اینجا رو دارم و کسی هم نیست دردمو بهش بگم و کمکم کنه 

بگو عزیزم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتنی نیستن خطاهای چون هم اینجا جاش نیست و هم گفتنشون فایده‌ای نداره فقط خیلی بزرگن و بعضا جبران ناپذیر و خیلی از درون افسرده ام اما مجبورم نقش آدمای سرحال رو بازی کنم

این یعنی شما الان پشیمونی توبه کن عزیزم،هیچوقته هیچوووووقت گناهتاتو واسه بنده خدا نگو برا خدا بگو اونه ک بدون هیچ باز خواستی کمکت می‌کنه از نماز کمک بگیر جوری برات جبران می‌کنه ک بعد ی مدت آروم میشی