2777
2789
عنوان

نازک شدن ناگهانی مو!!

90 بازدید | 5 پست

من یه مدت کوتاهه که تارموهام نازک شده واخساس میکنم حجمش کم شده ازمایش هورمونی و خون دادم همچی اوکی بود چند ماهم یونی زینک میخوردم نرتب هییچ تاثیری نداشت 

کلا از کمبود ویتامین نیس چون قبلا هم اهنم کمتر بود تو ازمایش هم چیزای دیگه ولی موهام خیلی پربود 

احساس میکنم بخاطر شامپو ۶ایی که یه مدت زدم چربی کف سرو ننیگرفت وهمش باعث خارش میشد موهامم بشدت حساسه به همه شامپوهای ایرانی وداروخانه ای واکتش نشون میده منم بعد مدتها استقاده از شامپو های گرون قیمت رفتم مارک های کامان و فولیکا وچندتا دیگه زدم وخیلی پشیمونم الان که شامپو خوب خریدم خارشم رفته ولی یه چربی های طولانی وزیادی کف سرم مونده که وقتی از حموم میام هم هنوز گرفته نشده خیلی رومخمه واقعا برا شنبه وقت ویزیت گرفتم به احتنال زیاد مزو کنم

عزیزم ب این سوالا جواب بده لطفا از کی ریزش داری کی ها بیشتر میشه یبوست داری چه شامپویی میزنی ری ...

حدود سه ماه

یبوست ندارم مسکل تیروعید هم ندارم کمخونیم در رنح نرماله 

شامپو الپسین میزنم البته مدت کوتاهه 

فکر نکنم ارثی مامانم موهاش کم شده ولی بیشتر از استرس و چربی کف سرش بوده چون تو خانوادشون همه پر موان خانواده پدریم که خیلیی موهاشون زیاده الان بابام بالای پنجاه سالشه هیچ جای موش کم نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتی: یه چربی های طولانی وزیادی کف سرم مونده که وقتی از حموم میام هم هنوز گرفته نشده یعنی چربه؟ یا ...

مثل شوره نیس ولی اون موقع هایی که شامپو های بدرد نخور میزدم وقای سرموخارش میدادم زیر ناخونام حالت پوسته چرب میومد وخارش داشت شامپو مو که عوض کردم ندارم ولی ذات پوست وموم چربه که هر یک روز درمیون میشورمش