2777
2789

من سر بچه اولم تقریبا اولای بارداری بود فکرکنم4ماهگی تمام بدنم پر دونه قرمز شد واونقدر میخارید که میکندم خون میومد اخر رفتم دکتر پوست یه قرص داد رفع شد گفت بخاطر بارداریه بعضیا اینطور میشن

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد زایمان دستم روش تاول زد خارش گرف بدجور بعدم شدید وشدیدتر ۴ساله درگزرشم خوب نشده خوشبختانه دوماهه میرم طب سنتی خوب شده با پماد وداروهای گیاهی که داده ...این پمادی که من میزنم خیلی خوبه از این پیدا کن بزن تا مزمن نشده ....سی گل هس اسمش برای کهیرواگزا 

دقیقا اینم اول سه تا بود از صبح تا حالا ۱۰ تا شده توش هم پره آبه ولی نمیخاره

حتما برو دکتر معاینه کنه مطمئن بشی اگر خدایی نمرده آبله مرغان باشه هم برای خودت هم بچه خطرناکه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

من ۶ ماهه باردار بودم کل بدنم رفتم دکتر سیتریزین داد خوردم خوب شدم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات