2777
2789
عنوان

97روزه ک ندارمت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانی شدم رفتیم بیرون همش تو گوشی بود بهش گفتم برو توهین کردم گفتم هری اونم تو سکوت و دلخوری رفت دا ...

منم بهش گفتم برو بمیر لاشی هوسباز  گفت چشم بش گفتم دوباره پیام بدی تیکه تیکه ات میکنم  گفت چشم مزاحمت نمیشم  هرچی گفتم  میگفت چشم  ولی من لیاقت این حرفا رو داشت 

منم بهش گفتم برو بمیر لاشی هوسباز  گفت چشم بش گفتم دوباره پیام بدی تیکه تیکه ات میکنم  گفت ...

وقتی یکی حالش بده جنگولک بازی درنمیارن😑

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
💔💔دیدم ک کس برنداشت نعشم از زمین خود نعش خود بر دوش کشیدم و گریستم

های عاشق نشو که نمیدانی دلتنگ چیز خوبی نیست

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چرا جدا شدین 

یه لحظع عصبانیتم بهم غلبع کرد چون حسم بهش قوی بود زیاد گیر میدادم کات کردم فکر کردم اشتی میکنیم اما از ده آذر نیست بنظرت برمیگرده؟هنوزم استوریامو نگاه میکنه تو واتساپ

از کجا معلوم شکت درست نبوده؟

اگه بود میرفت با یکی دیگه همش میره شرکتشون بعدم خونه ماشینشو میبینم شبا بعدم چن بار استوری غمگین ازش دیدم

یعنی نه شما پیام دادی نه اون

یه هفته بعدش دادم چند ساعت آف بود گفتم نگرانت شدم گفت خسته بودم خوابیدم همین

خودمم گرفتم از پیجم انداختمش بیرون همه توهینا از سمت من بود اما خب با استوری واتساپم بهش رسوندم ک دلتنگم اما اون فقط نگاه میکنه

یعنی نه شما پیام دادی نه اون

میدونی اون وضع مالیش عالی بود اخلاقش عالی خانواده عالی همیشه قرارمون تو رستوران بود هیچوقت منو تو پارک و خیابون الکی نمیبرد احترام میزاشت حتی عروسی صمیمی ترین دوستاش منو برد جلو اونا چقدر منو بالا برد بدجوری باخت دادم

یه هفته بعدش دادم چند ساعت آف بود گفتم نگرانت شدم گفت خسته بودم خوابیدم همین خودمم گرفتم از پیجم ان ...

خب اگه همه توهینا از سمت شما بوده بنظرم خودت پا پیش بزار چه مرد چه زن چه دختر و چه پسر وقتی ی کار اشتباه میکنن باید معذرت خواهی کنن شما هم همینکار بکن نزار غرورت جلوتو بگیرع بعدش کلی پشیمونی داره