2777
2789
خواهش میکنم عزیزم منظورم این نبود‌ ک شما جسارت کردید اتفاقا ممنونم بابت نظر مفیدتون🙏❤

طبق تجربه خودم احتمال میدم که همین گوله گوله شدن ژل لب به خاطر خوب ماساژ ندادن هست و احتمال دیگه اش همون برای بار اول تزریق کردن میتونه باشه واقعیت امیدوارن که برای شما اینطور نباشه اما من خودم تا ژل تو لبم ماندگار بود همینطور گوله گوله بود تا کم کم آب شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تجربه خودم احتمال میدم که همین گوله گوله شدن ژل لب به خاطر خوب ماساژ ندادن هست و احتمال دیگه اش ...

بنظر دکتر هم همینطوره ک شما گفتید 

انشاالله همین باشه

حال خوبِ این روزامی عشقِ دلم🤗😘
عزیزم میشه عکسمو ب همسرتون نشون بدید ببینم نظر ایشون چی هست؟؟؟؟دکتر خودم ک گفت حل میشه با ماساژ واین ...

عزیزم ایشون الان خواب هستند براشون ارسال کردم فردا 

جواب میدم بهتون ببینم نظر ایشون چی هستش

و اینکه طبق اطلاعاتی که از شیوه کاریشون دارم 

چند دلیل می‌تونه داشته باشه 

یک برند ژل بی کیفیت که ژل شما اطلاعی از مرغوب بودنش ندارم 

دو تاریخ مصرف 

سه نوع تزریق اگر پزشک مهارت کافی نداشته باشه در بافت رویی لب تزریق می‌کنه و ژل گلوله گلوله میشه 

برخی پزشکان تزریق بیش یک سی سی در یک جلسه اصلا قبول نمی‌کنند و حتی همون نیم سی سی پیشنهادشون هست چون بافت لب  دچار کبودی و التهاب بیش از حدو همین مشکل گلوله گلوله شدن میشه 

و گاهی لب خیلی باریک هست و مثلا فرم روسی در جلسه اول جواب نمی‌ده اما پزشک با تزریق در نواحی ممنوعه‌ اینکارو انجام میده و باعث میشه بافت لب آسیب ببینه

شما مایعات مصرف داشته باشین 

انشالله با ماساژ اوکی بشه 

و اینکه ببینید اون گلوله ها حالت خوشه انگوری داره ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه عزیزم ربطی نداره من اولین بار که ژل زدم چون خیلی حساس بودم و بار اولم بود پیش یکی از معروفترین دک ...

ربط که قشنگم قطعاً داره چون یکی از دلایل گلوله گلوله شدن ژل هست 

اما برای همه یک نسخه نمیشه پیچید چون هر دلیلی ممکن هست که برای اسی جان نوشتم کامنت یکی بالاتر از همین کامنت بخونید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم ایشون الان خواب هستند براشون ارسال کردم فردا  جواب میدم بهتون ببینم نظر ایشون چی هستش و ...

ممنونم بابت لطفتون جان❤

انگار از سرشب داره بهتر میشه لبم ورمش کمتر شده اون گوله ها هم دارن کم میشن 

مهربون من پیش ی دکتر معروف رفتم و چون میترسیدم از تزریق واینکه زیاد خوشم نمیاد ازفرم غیرطبیعی واینکه نمیخام دوباره ژل لبمو ترمیم کنم درهمین حد هزینه کردم ک خودشون بسیار تعریف کردن از برندش هرچند من میخاستم استایلج بزنم 

ربط که قشنگم قطعاً داره چون یکی از دلایل گلوله گلوله شدن ژل هست  اما برای همه یک نسخه نمیشه پی ...

ن عزیزم حالتش انگار توپه کوچولو یا بزرگ کنارهم یا بافاصله ازهم هست

ممنونم بابت لطفتون جان❤ انگار از سرشب داره بهتر میشه لبم ورمش کمتر شده اون گوله ها هم دارن کم میشن& ...

خواهش میکنم عزیزدلم ❤️

خداروشکر که مشکلتون رو به بهبود هست 

و راضی هستین عزیزم 

تنها اگر متوجه شدین که گلوله ها خوشه انگوری شده 

آنزیم بزنید اما اگر زیر پوست حسش میکنید با ماساژ اوکی میشه و آب زیاد بنوشید 

از نوشیدن چای و قهوه داغ  و غذای داغ خودداری کنید 

ن عزیزم حالتش انگار توپه کوچولو یا بزرگ کنارهم یا بافاصله ازهم هست

درسته فداتشم در بافت لب باشه و طبق توضیحات قبلم 

مثل دانه انگور نشده باشه با ماساژ و نوشیدن آب 

جا باز می‌کنه 

خواهش میکنم عزیزدلم ❤️ خداروشکر که مشکلتون رو به بهبود هست  و راضی هستین عزیزم  تنها اگ ...

حتما گلم ازدیشب اب بیشتر میخورم انگار بهتر شده 

بسیار ممنونم بابت پاسخ مفیدتون🙏👏👏👏❤