2777
2789

وقتی دکتر بهم گفت شوهرت تا نهایت دو سه ساعت دیگه میمیره ولی خدا رو شکر زنده موند و بعد چند روز تو کما و ای سیو ...ووو اوردمش خونه و الان عالیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی که داشتم گریه میکردم خدا تو قلبم صدام زد امیدوار شدم

جایی که اولش فکرکردم حقم ضایع شده خدا همون موقع برام جبران کرد

جایی که حس میکردم از زندگی و ازدواج عقب افتادم خدا برام جبران کرد 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

واقعا همه جا.. خدا بهترین کار برام جور کرد تا خودم بتونم جهازمو بخرم چون پدر مادرم ۱ میلیونم نمیتونس ...

آفرین عزیز دلم منم بابام اینا میتونن ولی خیلیی دوس دارم خودم جهیزیه بگیرم اگ ازدواج کردم

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

اوج افسردگیم راستش حس خاصی به خدا دارم دپسد دارم خیلی خیلی عاشقش شم میدونی چطوری اونطوری که همه او بینم همه او باشه اما سخته دوست دارم اول معشوق خوبی باشم ما فک میکنیم عاشقیم اما معشوقیم 

عشق معشوقان بسی افزون تر است 

لیلی از مجنون بسی مجنون تر است

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من.

پارسال همین موقعه ها عشقم میگفت میاد خواستگاری عید بله برونمون میشه

دوروز قبل عید بدون هیچ دلیلی زد زیر همه چیز

چه شبای تنهایی بدی رو گذروندم

خدا میومد دست میکشید رو سرم 

مراقبم بود

مینشست روبروم باهام حرف میزد من گریه میکردم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام