2777
2789
عنوان

راه حل افسردگی بعد طلاق

229 بازدید | 6 پست

دوستان کسی تجربه طلاق داره

آخه خانومم درخواست طلاق داده و من خیلی افسرده شدم

من با خانومم ۱۰ سال اختلاف سنی داریمذو من بزرگترم

کمکش کردم از دیپلم به لیسانس برسه کلاسهای خیاطی خودآرایی آرایشگری کاشت مژه و...بره و مدارکشو بگیره

کمکش کردم آرایشگاه باز کنه

حالا میگه ازت بدم میاد.

خیلی ازش خواستم برگرده خونه ولی بهونه میگیره

البته خانوم من فکر کنم خودشیفته است حتی محبت من به دخترم اون رو ناراحت میکنه

من به خاطرش خیلی تغییر کردم و خط قرمزهام رو رد کردم ولی بازم واسش کمه.

الان میخواد طلاق بگیره و من خیلی افسرده شدم

لطفا راهنماییم کنید تا از افسردگی در بیام.

افسردگی نداره خانوم شما به شما به چشم یه کارت عابر بانک نگاه میکرده 

متنفرم از زنایی که با پول یکی دیگه خودشونو میکشن بالا و به پست ترین روش ممکن طرفو ول میکنن

کارما وجود داره یه روزی تاوان میدن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مردا هم مگه از طلاق افسردگی میگیرن؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه حمایتهای خودتون رو برای پیشرفت خانمتون دیدین ولی عیبهاتون رو ندیدن ،این یه ایراده.من شما رو نمیشناسم و حرفی که میزنم از توصیف خودتونه . شما ببینین دلیل اینکه خانمتون ازتون ناراضیه چیه که میگه ازت بدم میاد. اینکه محبت شما به دخترتون اونو ناراحت میکنه نشونه کم گذاشتن شما نیست؟

بطور کلی قیاس حمایت برای پیشرفت و بدی های همسر که شاید از چیزی نشات گرفته که کار به اینجا رسیده ؛ عجیبه...باید مشکل رو ببنیین و حلش کنید

راضیم به رضای تو
اینکه حمایتهای خودتون رو برای پیشرفت خانمتون دیدین ولی عیبهاتون رو ندیدن ،این یه ایراده.من شما رو نم ...

راستش من خیلی کارها کردم

اون دقیقا مثل مادرش تو گذشته زندگی میکنه اگر در گذشته مثلا دوران عقد بابت مسأله ای با هم بحث کردیم اون فقط میگه تو مقصری در حالیکه بهش میگم هر چی بوده گذشته

میدونی

هر کاری که من انجام بدم از طرف خانواده‌اش وظیفه شمرده میشه 

من حتی بهش میگم بیا بریم پیش زوج درمانگر ولی قبول نمیکنه

بهش میگم اگر از من بدت میومد چرا یک شب تو این ۱۸ سال بدون اینکه سرتو روش شونه‌ی من نزاری نخوابیدی؟!

چرا اینقدر با محبت رفتار میکردی؟!

راستش هر چی واسه دخترم بخرم واسه اونم میخرم

ولی فکر میکنم یک حالت خودشیفته داره

آخه کدوم مادری رو در رو به دخترش میگه من از تو قشنگترم و تو به من نرفتی؟

الان یک هفته است بعد یک بحث که حتی برادرش بهش گفته که اون مقصره گذاشته رفته کل لباسها و کفش و ... هم که حدود دو تا وانت پیکان شده برده

به من میگه بریم توافقی جداشیم آخه مهریه نداره

بهش گفتم پشیمون میشی میگه اصلا نمیخوام ببینمت

ولی

بهش گفتم برو پیش زوج درمانگری که من رفتم باهاش صحبت کن اگر گفت به درد هم نمیخوریم توافقی جداشیم هرچند که من راضی نیستم.

میترسم طلاقش بدم بعد اون بعد یک مدت که خونه پدر و مادرش باشه پشیمون بشه هرچند که رفتار الانش اینو نشون نمیده.

از طرفی الان کل اسباب اثاثیه خونه همین امسال جدید خریداری شده و خودش هفته قبل مبل جدید رو به سلیقه خودش سفارش داد

سفره هفت سین رو چید و....

موندم چکار کنم

از طرفی دارم افسرده میشم همش بدنم تب میکنه و....