2777
2789
عنوان

خداهیچکیو مثل آبجیم بدبخت نکنه😔

907 بازدید | 35 پست

خواهرم بامادرشوهرش زندگی میکنه وخواهرم اصلا دوست نداره ولی مادرشوهرش اجازه نمیده که خونه بخرن بااینکه توانایی خریدخونه دارن شوهرخواهرم روی حرف مادرش حرف نمیزنه حتی قهرکردن وخونه نرفتن هم فایده ای نداره 

به نظرتون ذکری دعایی چیزی هست که بخونم زندگی آبجیم خوب بشه وشوهرش خونه بخره؟

خواهرم خودش هیچی نمیخونه من میخوام بخونم که زندگیش خوب شه چون فکرهممون درگیرزندگیه اونه 

میشه 

ذکرو و دعا چه تاثیری رو ادم کم عقل داره شوهر منم همین بود خودم اروم اروم کشیدمش سمت خودم و ی دعوا راه انداختم جدا شدیم امدیم خونه گرفتیم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قبلا اینجوری نبود ازبس که مادرش سلیطست کلا نظرپسرشوعوض کرد

ماذرش سلیطه هست درست  ولی ۹۹ درصد شوهرش مقصره 

باید بگم متاسفم درست شدن همچین مردی  امکان نداره 

من ک دارم جدا میشم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

خواهرت چندسال ازدواج کرده؟ اگه قبل ۵ سال هست کم کم یاد میگیره بخاطر شوهرش از خودگذشتگی نکنه، بلکه با سیاست شوهرشو باید راضی کنه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اخه قبلا اینجوری نبود ازبس که مادرش سلیطست کلا نظرپسرشوعوض کرد

قبلا چطوری بود؟والا چیزی که شما تعریف کردی از اول هم به نظر میاد همین طوری بوده فقط به مرور زمان شدتش بیشتر شده

مادرشوهرش یه جورایی زن پسرش بوده خوب معلومه سلیطه بازی در میاره چون خواهر شما رو هووش میدونه

بعضی پسرا و مادرها اینطوری هستن،به جای مادر زن و شوهرن بعد همچین پسری میره زن میگیره برای مادرش مثل این می مونه شوهرش زن دوم بگیره و بهش خیانت کنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود