2777
2789
عنوان

چقد سنگ دلن بعضیا

256 بازدید | 12 پست

نمیدونم من خیلی حساسم یا شمام بودین ناراحت میشدین؟

قضیه ازین قراره ک من دارم میرم آموزش رانندگی جلسه ی چهارمم بود امروز از خودم راضی نیستم مربیم ک آقاس بعضی جاها ک تذکر میده از خودم بدم میاد درسته جلسه ی چهارمم ولی چرا باید اینطوری باشم یه فامیل داریم ک با این آقا قبلا کلاس داشته و دفعه ی اولم قبول شده الان هرجا من هول میشم اسم اونو میاره ک اون خونسرد بوده هول نبوده بخاطر همین بار اول قبول شده تو هولی همش

پدرمم هرچی بهش میگم بیا بریم یه دوری بزنیم خب ک یاد بگیرم اصلا به حرفم گوش نمیده مثل بچه ها لج میکنه بخدا ازین در خونه بیرون نمیرم😐

خیلی ناراحتم پدرم واقعا سنگدله اصلا من براش مهم نیستم خودش دوهفته پیش کتکم زد ساق پام امدازه یه وجب کبود شد خیلی درد بدی داشت الان دردش رفته ولی کبودیش هست یه تیکه اضافه سفت مث استخون از کنار ساق پام زده بیرون بهش میگم میگه دروغ میگی اگه چیزی بود الان درد داشتی من نمیبرمت دکتر

من حساسم یا مشکل از بقیه‌س؟

بگین خداوکیلی مغزم پوکید

مشکل بقیس

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قربون دل کوچولت 😙 شمام جوری با پدرت برخورد کن که کارتون به کتک و این حرفا نکشه اگه چیزی خواس ...

مادرم دشمن خونیه بامن

از وقتی تو شکمش بودم متلسفانه چون پسر نشدم یه جورایی ازم متنفره 

نود و نه درصد مواقع پدرم و طوری پر میکنه ک میاد کتکم میزنه

سر چیزای الکی

منم چون از بچگی زیر مشت و لگد بودم الان نمیتونم باهاشون عادی برخورد کنم خیلی آسیب دیدم

مادرم دشمن خونیه بامن از وقتی تو شکمش بودم متلسفانه چون پسر نشدم یه جورایی ازم متنفره  نود و ...

عزیزم😢خودت ببین رو چی بیشتر حساسن اون چیزا رو کنترل کن من مطمئنم با آرامش میتونی مشکلات اینجوری رو حل کنی ، باهوشی قوی و در کنارش مهربون باش

بزرگتر بشی به مشکلات الانت میخندی و به خودت میگی چرا حساسیت نشون میدادم🌻