2777
2789
عنوان

امتحان زبان دهمممم👀🤌🏻🫧

129 بازدید | 27 پست

سلامم

من زبان صفرم

خیلی صفر

خیلی خیلی

بعد شنبه یه درس امتحانه

چیکار کنمممدارم میمیرمم

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی طبق معمول برو تو گوشی🙄

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بخون.

خب چجوری چیکار کنم

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

تلفظ و ترجمه و املا بخون بعد گرامر

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

هیچی طبق معمول برو تو گوشی🙄

شکستم🥸💔

خوبی توووووو چخبرررررر ستاره سهیللل

فیلم تدریس رو تو اینستا و آپارات میتونی ببینی اگر وفت داری تا امتحان یه معلم پیدا کن تو یه جلسه برات جمع کنه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اول از همه لغت ها رو با معنیشون بخون ( تو سایت بیاموز لغات و معنی های درس به درس جدا نوشته شده و به صورت فلش کارت میتونی کار کنی) و سعی کن نحوه نوشتن درست لغات رو یاد بگیری بعدش شروع کن متن درس و بخون و ببین کجا ها مشکل داری ... بعد گرامر هر درس رو سعی کن فیلمشو ببینی مثلا گرامر حال ساده بزن گوگل آموزش گرامر حال ساده برات ملی ویدیو میاره اونو نگاه کن و سعی کن چند تا نمونه سوال پیدا کنی ببینی یاد گرفتی یا نه ... بعدش یه دور کل درس و دوره کن و در آخر هم نمونه سوال امتحانی پیدا کن و حل کن هر جا مشکل داشتی بیشتر وقت بذار روش🙂

اول از همه لغت ها رو با معنیشون بخون ( تو سایت بیاموز لغات و معنی های درس به درس جدا نوشته شده و به ...

خیلی ممنونم ازتتتت

جدا از کتاب کار

بیست پنج صفحه س

میرسم به نظرت؟ 🥲