2777
2789

تیتراژش میاد😎

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یلدا با بچش برمیگردن پیش بهزاد آشتی میکنن

اسم بچشونم میذارن باران چون تو روز بارونی به دنیا میاد😐😂😂😂

ستایش پیدا میشه

مهتاب و اون پسره بد اخلاقه دکتره با هم ازدواج میکنن

همه چی گل و بلبل  آخر فیلمای ایرانی😐😂

💕🧚‍♀️                                               

هیچی بهزاد یلدا رو میبخشه زندگی میکنن

مهتاب هم با اون یارو همکارش ازدواج میکنه

ستایش هم برمیگرده به مادرش

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مگه معلوم نیست

از این واضح تر؟

آشتی میکنن دیگه یلدا و بهزاد 

دکتر هم با مهتاب ازدواج میکنه

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

جهان میمیره تو درگیری با همون عموی عوضی یلدا 

و یلدا و اون پسره شاهرخ استخری تهش باز خوب میشن باهم وقتی بچش بدنیا میاد پسره میبخشتش میگه زندگی کنن باهم

بقیرم یادم نیس

ما را صبر زیاد است وتلافی بسیار ...🖤