2777
2789
عنوان

رقص چاقو

454 بازدید | 23 پست

من فقط یدونه خواهر دارم که ان شالله اگ خدا بخواد در شرف ازدواج بعد اقای دومادم دوتا خواهر و دوتا برادر داره

من همیشه ارزوم رقص چاقو کیک یدونه خواهرم بوده از یه ور خواهر کوچیک دومادم همسن منه 

من واقعا نمیدونم رومم نمیشه که بخوام نظری بدم بگم من دوس دارم رقص چاقو رو برم ا یه ورم میگم واقعا زشته بخوام چیزی بگم 

حالا واقعا رقص چاقو مال خواهر عروس یا داماد؟

ی چیز دیگم اینکه نگید دوتاتون من ترجیح میدم اگه دوتایی باشه کلا نرم و بدم خواهر دوماد ولی واقعا تا ابد ب دلم میمونه 

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ربطی نداره

هم شما میتونی برقصی هم اون

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اونم با چاقو برقصه شمام برقص ب خواهرت بگو ک خودش تنظیم کنه

یجوری نیس دونفر برن واسه رقص چاقو؟😅

من دوس ندارم واسه یه رقص دلخوری پیش بیاد 

ولی کلا این رقص با خواهر داماد یا عروس ؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ربطی نداره هم شما میتونی برقصی هم اون

من دوس داشتم یه رقص تکی هماهنگ کنم کاش دوماد خواهر نداش😂

اگ داماد خاهر نداشت خاهر عروس باید رقص چاقو رو بره دراصل مال خاهر داماده

واقعا؟من همیشه فک میکردم مال خواهر عروس وگرنه خیالبافی نمیکردم🥲😅

چه اروم و مظلوم     حالا اگه من بودم به زوررررر هم که شده بود باید من رقص چاقو میرفتم وگ ...

عزیزم😅😅

اخه دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد 

من دوس داشتم یه رقص تکی هماهنگ کنم کاش دوماد خواهر نداش😂

اینطوری فردا ناراحتی پیش میاد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ولی حتماااا حرف دلت رو به خواهرت بگو 

میترسم چون خواهرم اگ بدونه با جنگ و دعوا هم شده میدش به من😂😂

اینطوری فردا ناراحتی پیش میاد

اوهوم ولی کاش دلش به رحم بیاد اخه اون دوتا داداش مجرد دیگم داره به علاوه یه خواهر که تازه ازدواج کرده😅