پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 عنوان لاک یا کاشت ناخن برای حرم 709 بازدید | 24 پست سلام خانوما واسه کربلا به ناخن کاشت که رنگش جیغ نباشه گیر میدن؟ مشهد میدونم گیر نمیدنپ.ن:۱_عازم کربلا نیستم فقط خواستم بدونم۲_میدونم غسل و وضو باطله ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅ 1402/12/17 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا_حاج_خانم عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 2854 در عراق همه چی ازاده هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 زن عموم رفته بود کاشت داشت نگفت گیر دادن خیلی ممنون عزیزم ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
zar_naz عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 8784 من مهرماه رفتم گیر نمیدادن...البته خیلی ها دستکش دست میکردن چه میدونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی میکنم :)
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 در عراق همه چی ازاده میدونم واسه ورود به حرم اخه به حجاب خیلی گیر میدن ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
one_eyed_girl عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 469 نه براچی گیر بدن عمم همیشه کاشت دارع رفته بود کربلا هیچی نگفتن در اندک منتویی فراوان یارب...
zar_naz عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 8784 در عراق همه چی ازاده نه عزیزم..من آرایش داشتم دستمال مرطوب میدادن میگفتن پاک کن...همه جا و همه وقت چه میدونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی میکنم :)
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 25711 اگر دستکش داشته باشن که کلا گیر نمیدنولی البته ورود فرد به محدوده ضریح ممنوعه خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 من مهرماه رفتم گیر نمیدادن...البته خیلی ها دستکش دست میکردن نمیگن دستکش و دربیار؟ ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 لاک آره گیر میدن ولی ناخن کاشت نمیدونم گیر یعنی نمیزارن وارد شی یا نه فقط تذکر ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2111 نه براچی گیر بدن عمم همیشه کاشت دارع رفته بود کربلا هیچی نگفتن اخه ب شدتتتت رو حجاب حساسن گفتم شاید ب ناخنم گیر بدن ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
zar_naz عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 8784 نمیگن دستکش و دربیار؟ نه چیزی نمیگفتند...فقط میگفتن ماسک رو بکش پایین..من میکشیدم ..دستمال میداد میگفت رژتو پاک کن😅 چه میدونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی میکنم :)
one_eyed_girl عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 469 نمیگن دستکش و دربیار؟ وای من دوران کرونا رفته بودم حرم مشهد ماسکم زده بودم میگف ماسکتو بده پایینمیخواستن ببینن ارایشی چیزی نکرده باشیم در اندک منتویی فراوان یارب...