2777
2789
عنوان

لاک یا کاشت ناخن برای حرم

708 بازدید | 24 پست

سلام خانوما واسه کربلا به ناخن کاشت که رنگش جیغ نباشه گیر میدن؟ مشهد میدونم گیر نمیدن

پ.ن:۱_عازم کربلا نیستم فقط خواستم بدونم

۲_میدونم غسل و وضو باطله 

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن عموم رفته بود کاشت داشت نگفت گیر دادن

خیلی ممنون عزیزم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

در عراق  همه چی ازاده

میدونم واسه ورود به حرم 

اخه به حجاب خیلی گیر میدن

من مهرماه رفتم گیر نمیدادن...البته خیلی ها دستکش دست میکردن

نمیگن دستکش و دربیار؟

لاک آره گیر میدن ولی ناخن کاشت نمیدونم

گیر یعنی نمیزارن وارد شی یا نه فقط تذکر

نه براچی گیر بدن عمم همیشه کاشت دارع رفته بود کربلا هیچی نگفتن    

اخه ب شدتتتت رو حجاب حساسن گفتم شاید ب ناخنم گیر بدن

نمیگن دستکش و دربیار؟

نه چیزی نمی‌گفتند...فقط میگفتن ماسک رو بکش پایین..من میکشیدم ..دستمال میداد میگفت رژتو پاک کن😅

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)