2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 43 پست
منم شیرم کمه  متوجه شده اون راحت تر میاد  از بس بغل بقیه اس حس میکنم با من غریبه اس زیر ...

شیر وقتی اون بمکه زیاد میشه. از کجا میدونی کمه. اگه بچت شیرتو بخوره و وزن نگیره یا ادرارش کم باشه از اونجا معلوم میشه که شبرت کمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حس ها واقعا بده منم گریه ام میگیره جلو خودمو میگیرم  من متاسفانه طبیعی بودم خیلی بد بخیه ز ...

ایشالا زودتر خوب میشی. چاره ای،نیست مجبوری به خودت سختی بدی. میدونم حس بدیه من میرفتم تو حموم تو توالت گریه میکردم که چرا بچم داره به یکی دیگه عادت میکنه. خیلی سخت بود روز ۴ تنها موندن. شوهرم‌که رفت سرکار استرسی داشتم که نگو. ولی بازم میگفتم این بچه منه. اگه از الان بدمش به بقیه بزرگترم بشه همش بقیه رو میخواد

میدوشم یکی و نصفی از درجه شیشه  میشه الان ۲ تا درجه کامل میخورن

اون باید بمکه تا بیشتر بشه. وقتی میمکن ببشتر از دوشیدن شیر میاو. دو درجه نمیدونم منظورت ۶۰ سی سیه احتمالا. ولی بیشتر از حجم چربی و ترکیب شیر مهمه

پستونک نده. شیشه هم خیلی محدود کن تا کامل سینه بگیره. مهارت که پیدا کرد توی مکیدن و کامل تونست با سی ...

دختر من دوماه و نیمش شده الان مکیدنش خیلی خوبه ولی خب کلا بدقلقه 

احتمالا بچت هنوز مسلطه کامل به مکیدن سینه نبوده پستونک و شیشه دادی تنبل شده. منم همین اشتباهو کردم. ...

پس پستونک ندادنم مهمه

اره حتما همینکارو میکنم خیلی برام مهمه شیر خودمو بخوره با اینکه وزنش کمه و ریزه ولی دوس ندارم شیرخشکی بشه الکی پف کنه

خب یه چندروزی احتمالا اذیت میکنه بهونه میگیره و حتی ممکنه خیلی کم شیر بخوره نه ؟؟؟ اصن تو همین ۳ رو ...

بعد واکسن بی اشتهایی تا دو هفته اینا هستا

ولی من زود شیشه رو قطع کردم تا دیدم تمایلش رفت به اون به بهونه گیری نرسیده بود 

سعی کن شیشه بهش ندی 

دیگه ندادم از پریروز

سینمو میگیره ها ولی با خیلی غر و نق زدن

قبلنم البته که شیشه نمیدادم تایم شیر خوردنش خیلی کوتاه بود من به جاش زود زود شیر میدادم ولی خب کوتاه میخورد 

دیگه ندادم از پریروز سینمو میگیره ها ولی با خیلی غر و نق زدن قبلنم البته که شیشه نمیدادم تایم شیر ...

اگه کوتاه میخوره یا شیرت زیاده با فشار میاد. یا احتمال قویتر اینکه فکش زود خسته میشه. به مرور فکش قوی بشه خوب میشه. 

دختر من دوماه و نیمش شده الان مکیدنش خیلی خوبه ولی خب کلا بدقلقه 

سلام عزیزم

تو ماه اول بچه تون چقدر وزن گرفت.

پسر من ۲۰ روزگیش نیم کیلو اضافه کرده بود بهداشت مغزمو خورد که ۲۰۰ گرم کمه.

وزن تولدش ۳۶۵۰  بود