2777
2789
عنوان

چجوری با مهمون سرسنگین باشم

294 بازدید | 10 پست

بچه ها یه سری مهمون دارم که تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم ریختشونو ببینم

اما خب قراره بیان خونمون میدونم سرسنگین بودن با مهمون اصلا خوب نیست‌ اما واقعا از عمق وجود اذیتم کردن

چجوری باهاشون رسمی و خشک باشم 

دوست ندارم بیان آشپز خونه و به بهونه ظرف شستن اینا هی بخوان سرک بکشن این ور اون ور چجوری بگم کمک نکنن و کلا چجوری سنگین باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا نمیشه ک بدتر گندمیزنی ب اون همه هزینه و زحمتات .  یه شبه دیگه دندون روجیگر بذار تابرن گم شن ...

آخه اگه درست رفتار کنم دوباره پررو میشن وووووو بقیه ماجرا

وقتی از یکی بدت بیاد معلومه از قیافت  

چرا دعوتشون کردی فقط ازشوت بدت میاد

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

مثل جاری من

من فقط کاری ک بهم بسپره رو انجام میدم اهل سرک کشیدن نیستم چون اصلا ادم فضولی نیستم

ولی رفتم تو اشپزخونه کمکش ظرفارو بشورم ک نذاشت فرستادم بیرون

اونوقت شوهرم فکر میکنه از قصد نمیرم کمک کنم بهش

طلا ک تو اشپزخونش نداره

درثانی ما از استاد دانشگاهمون گرفته تا دکتر و مهندس همه وقتی جایی مهمون باشن کمک میکنن اینو بد نمیدونیم

ی عده نمیدونم پیش خودشون چه فکری میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظرمن مهمون حبیب خداست ونباید بهش بی احترامی بشه.اما خوب شما قصدت بی احترامی نیست.میتونی کم حرف باشی فقط....من میدونم کم حرف بودن توجمع خیلی مهمه.اینکه اگر ازت سوالی پرسیدن فقط جواب بدی .همین.

یه روز خوب میاد

آخه اگه درست رفتار کنم دوباره پررو میشن وووووو بقیه ماجرا

بصورت رسمی باهشون حرف بزن 

اومدن اشپزخونه بگو ممنونم از محبتتون لطفا تشریف داشته باشید براتون مثلا فلان چیز رو بیارم . یا اینکه بگو لطفا بفرمایید بریم بشینیم حالا وقت زیاده . بعد دستتون باز کن و یجوری راهنماییشون ب بیرون اشپزخونه و خودتم برق رو خاموش کن و برو تواتاق یه دودقیقه بشین و بعد برو اشپزخونه ، جلو اونا ظرف نشورخودتم.