2777
2789

🙋‍♂️از دیدِ یه پسر میخوام به صورت عقلانی چند تا مورد رو به خانم های محترمِ سایت بگم در رابطه با مهریه:

۱.به نظرتون زندگی ای که با دروغ شروع بشه پایانش به کجا میرسه؟چرا میگم دروغ حالا؟

پسری که میاد خواستگاری تون و مثلا ۱۰۰ تا سکه (یعنی ۳ میلیارد تومان)  مهرتون میکنه و کل سرمایه اش با وام ازدواجی که قراره بگیره ۵۰۰ میلیونه، داره بهتون دروغ میگه...

😎مهریه یعنی هدیه ای که اول زندگی مرد به همسرش میده .

۲.این بالا بودن مبلغ مهریه باعث میشه زن وقتی طلب مهریه اشو میکنه (طبق قراری که تو عقد نامه داشتن و مهریه عند المطالبه ست یعنی تا گفت مهریه امو میخوام پسر بایددد بده)

_پسری که به فکرش میاد زن شو بپیچونه و مهریه اشو به علت بالابودن مبلغ نده گناه کار هستش (مردی که مهریه همسرشو نده هر بار که باهاش همبستر میشه براش زنا مینویسن)

_در آخر باید بگم دورِ پسرای مذهبی ای باید گشت که مردونه ۱۴ تا سکه مهر میکنن و همه ی زندگیشونم که شده میفروشن و به زن میدن،نه این که بگن طلاقت نمیدم اگر مهریه اتو نبخشی...

لطفا خواهرانه و برادرانه نظرتون رو بگین و به پسر ها و دختر هایی که دارن میخونن کمک کنید🌹🌹🌹🌹

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

درسته 

مهریه حق زنه و باید مرد بهش بده 

اگر موقع عقد فکر مرد این باشه که ولش کن نمیدم مهریه رو اصلا عقدشون درست نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مهریه رو ک میگیرن خوبشم میگیرن 

حالا دختر مجردی ک شوهر میکنه 

زنی ک چند سال با یه مردی زندگی میکنه با بچه یا بی بچه 

اینا مهریه حقشونه 

ولی اونایی ک مطلقه و بیوه هستن با یکی ازدواج میکنن دو سالم نمیشه طلاق میگیرن اینا دیگه مهریه حقشون نیس پول مفت میگیرن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

تا حالا ندیدم مردی قبل طلاق مهریه بده! هرچند کم!

ما خانوما هم مهریه داریم که خواستیم طلاق بگیریم بتونیم حداقل مهریه رو اجرا بزاریم وگرنه میدونیم کسی نمیده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تنها حقی که زنا در ازدواج دارن اونم مهریست که انقد گیر دادین بهش به قران مردا خیلی پروئن😐

نه مهریه ای که توی قرآن گفتن این نیستش که من چیزی که ندارم و جلو  جلو به دروغ به نام زنم کنم باید از سرمایه ای که دارم حالا یا همه اشو یا یه بخشی شو بدم به خانم همون اول زندگی

مذهبی و غیر مذهبی نداره هر آدمی میتونه بد ذات باشه 

اکثرا الان فقط بچه مذهبیا دارن مهریه میدن...بقیه وکیل میگیرن و از زیرش در میرن

شروط کاملا برابر 

قوانین ارث درست 

کسی دنبال مهریه نمیره دیگه 

من مهریه ندارم . اما حقوق برابر دارم . خودم و همسرم هم تمام زندگیمونو به اسم هم صلح کردیم و هیچ احدی دیگه ازمون ارث نمیبره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه مهریه ای که توی قرآن گفتن این نیستش که من چیزی که ندارم و جلو  جلو به دروغ به نام زنم کنم با ...

شما از حق طلاق حضانت فرزند و حق کار محل زندگیه و تمکین و اینات صرف نظر کن

نمیخواد مهریه بدی

رو نیست که قشنگگگ میخوای سوار زنا بشین

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
تنها حقی که زنا در ازدواج دارن اونم مهریست که انقد گیر دادین بهش به قران مردا خیلی پروئن😐

خیلی هم میدن یا نصف میخورن یا همشو

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
درسته  مهریه حق زنه و باید مرد بهش بده  اگر موقع عقد فکر مرد این باشه که ولش کن نمیدم مه ...

خیلی دقیق گفتید...منم اشاره کردم اگر فکرش این باشه که نمیدم و از زیرش در میرم هر بار ک با همسرش همبستر بشه براش زنا مینویسن 

اکثرا الان فقط بچه مذهبیا دارن مهریه میدن...بقیه وکیل میگیرن و از زیرش در میرن

بچه مذهبیم دیدیم در رفته

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..