2777
2789

بهش گفتم قهرم اونم گف منم  

حالا از دیشب ی کلمه هم چیزی نگفته نه چت نه زنگ

چیکار کنم؟

خودم پیام بدم بهش؟

دلم تنگش شدهههه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دلتون طاقت نداره چرا اصلا قهر میکنید اینطوری همسراتون با عرض معذرت پررو میشن و دور برمیدارن چون میفهمن طاقت قهرشونو ندارید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پیام بده قهرطولانی بین زنوشوهرخوب نیس یکی بایدکوتابیاداخرش

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

منم قهرم.شوهر منم یک کلمه حرف نمیزنه باسن مبارکش گرفته طرف من.خسته شدم همیشه کوتاه اومدم.در صورتی که خودش مقصره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان