2777
2789

نظر شما چیه؟

به نظرتون آدما اینطوری فکر میکنن؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑😑😑😑

سلام اسم من رَستاست، رَستا یعنی رها شده، رستگار شده، خلاص شده، براتون آرزو میکنم رستا باشید و رستگار از تمام پلیدی ها، رنج ها، تاریکی ها و ظلمات و نورا باشید، سرشار از نور و عشق و زیبایی و رشد✨🌝🤍

مامان من خودش ماما بود و بیمارستان دولتی زایمان طبیعی کرد

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

من به کسی میگم میخوام برم دولتی 

طبیعی

یه جوری نگام میکنه

آخه همسرم کادر درمانه و از طرفی شرایط خصوصی رو هم داریم ولی خودم نمیخوام

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

ن مدیریت هزینه بلد 

چ دولتی چ خصوصی قرار شما زور بزنین بجه بیاد ن دکترا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
وا ن چه ربطی داره من سزارینی ام میخوام برم دولتی

مگه انجام میدن؟

رایگانه اونم یا نه؟

خیلیا به خاطر هزینه میرن دولتی درصدی ام به خاطر خوب بودن بعضی بیمارستانای دولتی به نظرم کسی که توان مالی داره و طبیعی میخواد نباید ریسک کنه به دولتی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...