2777
2789
عنوان

ای ک دستت میرسد کاری بکن

118 بازدید | 8 پست

دوستان واسه آزمون فردا خیلی تلاش کردم.

از استرس ن میتونم بخوابم ن میتونم بخونم.

لطفا هر کس براش مقدوره دعا کنه خیرم تو قبولی باشه.

عاقبت بخیر بشید.

اگه میتونید دوستاتون هم تک کنید تا دعای بیشتری در حقم بشه.ممنون

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم شرکت نمیکنم ولی

چرا؟

دعا کن برای من لطفا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

شما چقد باهوشی اون تاپیک دست یارو رو کردی ملت چطور دلشون میاد اینجا میان با احساسات مردم بازی میکنن چقد اون تاپیک خودکشی خواهرم دلم سوخت برا طرف از یه زن سن بالا بعیده بخاد کسی رو سرکار بزاره

شما چقد باهوشی اون تاپیک دست یارو رو کردی ملت چطور دلشون میاد اینجا میان با احساسات مردم بازی میکنن ...

نکته جالبش اینجابود ک من همون اوایل نخ دادم ب دوستان ک تاپیک سرکاریه اما ملت همچنان داشتن نوحه سرایی میکردن.

کمبود توجه دارن متاسفانه و درک نمیکنن این حق الناسه و برای دوساعت جلب توجه اون دنیا مجبورن چندین سال دنبال کسایی باشن ک اصلا ندیدنشون تا بتونن حلالیت بگیرن.

من مشغول خانه تکانی بودم و وقت نداشتم باهاش بحث کنم.تااومدم ب نی نی یار بگم قفل شد

نکته جالبش اینجابود ک من همون اوایل نخ دادم ب دوستان ک تاپیک سرکاریه اما ملت همچنان داشتن نوحه سرایی ...

حالا ایشون معلوم نیس اصلا زنه مرده خودش ک میگه ۳۸ سالمه ادم ۳۸ ساله با سه تا بچه بعیده بیا اینجا ابنکارا بکنه

حالا ایشون معلوم نیس اصلا زنه مرده خودش ک میگه ۳۸ سالمه ادم ۳۸ ساله با سه تا بچه بعیده بیا اینجا ابن ...

همش از بنیاد دروغ بود.

تاپیکاش تمام ضدو نقیض بود.

خداهدایتش کنه