2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه کوچیک دارن کمک لطفا

114 بازدید | 16 پست

دخترم 5سالشه گلاب ب روتون پی پیش سفت شده نمیتونه پی پی کنه دردش میاد چیکار کنم سریع افاقه کنه کلا چند وقته یبوست داره شربتم دادمش فایده نداش

پیدرولاکس هرروز بهش بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف گلیسیرین کودکان بذار براش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نمیدونم توصیه ام به درد یه بچه پنج ساله میخوره یانه اما من چندتا انجیر خشک رو با ابجوش گذاشتم دم بکشه و خوردم خیلی بهتر شدم روزی یه لیوان درست میکردم

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

فعلا شیاف بیزاکودیل بزار چلی رودشو طبیعی درست کن برگ انکور بگیر بعضی عطاریا پودرشو دارن ساقشو با دستت بکن بعد چند تکه کن بزار تو خونه نور افتاب نخوره خشک بشه هر روز بریز تو سوپش دم بکشه بخوزه تازشم‌می تونی بریزی تو سوپ  بعد یک ماه بکن یک روز درمیون بعد سه روز درمیون شوپ بده همینحوری کمش کن رودش ملا درست میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگر میخای سریع اثر کنه یکم کره براش .ش ی اف. کن .اگر نه انجیر توی آب خیس کنی بذاری تاشب بمونه بهش بدی شاید اثر کنه . رطب هم موثره . گل محمدی هم میتونی دم کنی یا بندازی تو چایی بهش بدی . البته گل محمدی زیادیش هم خوب نیس برا بچه 

اگه گیر کرده خون میاد روغن کرچک بگیر با اب گوش مخلطو کن سرد شد با سرنگ بزن تو باسن راحت دفع میکنه فقط ببین بچه میترسه این تزریقا بزار بشینه تو لگن اب گرم بعد لاکتولوز بده دوتا قاشق هر چند ساعت تا ذفع کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگر میخای سریع اثر کنه یکم کره براش .ش ی اف. کن .اگر نه انجیر توی آب خیس کنی بذاری تاشب بمونه بهش بد ...

کره مگه شباف میشه کرد چحوری له نمیشه