2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

105 بازدید | 20 پست

با یه پسر ازدواج کردم از راه دور به استان دیگه هیچ رفیقی ندارم ابجیام زنگ میزنم همش با دوتاشون هستن نمیتونم با کسی اینجا رفیق بشم قم اومدم شوهرم گفت باشگاه برو رفتم بازم رفیقی ندارم بیشتر دخترا تو باشگاه افغانی هستن منم دوست ندارم رفیق بشم باهاشون چیکار کنم یه رفیق ایرانی مثل خودم پیدا کنم دوستدارم دو تا رفیق داشتم میومدن خونم صب تا شب تنهام شبم میرم باشگاه واقعا تنهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخییی عزیزم کار شوهرت چطوریه تایمی زیادی تنهایی؟

مهندسه صب می‌ره شیش یا پنج میاد خسته میشه بگم منو بگردون میگم رفیق پیدا کن باعاش برو بیرون یه بار تو یه ماه یه بار چتر بار رفتیم تهران پیش دوستم یا شب نشینی ،نمیشه همش بریم بیایم باید یه رفیق اینجا پیدا کنم اونم نمیتونم خیلی تنهام چون شهر خودم بودم کلی رفیق داشتم 

مهندسه صب می‌ره شیش یا پنج میاد خسته میشه بگم منو بگردون میگم رفیق پیدا کن باعاش برو بیرون یه بار تو ...

اخیییی عزیزم شوهر من ۹صب میره تا دو

میاد ناهار میخوره یکم میخوابه باز ۴ میره تا ۱۱شب

منم تنهام

اما بیرون میرم🤭

تنهایی

با ماشین میرم میچرخم

اخیییی عزیزم شوهر من ۹صب میره تا دو میاد ناهار میخوره یکم میخوابه باز ۴ میره تا ۱۱شب منم تنهام ام ...

آها خوبه میاد تنها نیستی تو هم خونوادت تهرانه؟ یا ن چون من مشهده خونوادم خیلی دورم کلا از اونور ایران اومدم اینور اینجا خیلی دلگیره همش میگم بریم تهران زندگی کنیم میگه شغلم اینجاس اونجا نمیشه دوستم شوهرش میای اصرار کردن بیا تهران جو قم بهتون نمیاد چون شوهرم دوتا شغل داره از اونور میاد یا اجرا زنده داره عروسی خوانندس، یا مشتری استودیو می‌ره دوباره بازم تنها میشم میرم طبقه بالا پیش مامانش تیکه میندازه حرف نمیزنه دیگ گفتم نمیرم اونجام ،رندگبم خیلی سخته تنهام زیادی تو خوبه میری بیرون با ماشین من گواهینامه ندارم