2777
2789

خانما پارسال برادر شوهرم دادگاه داشت برای اینکه به عموش و پسر عموهاش پول قرض داده بود اونا پس نمیدادن آدمای به شدت لات و چاقو کش و .....حالا شوهرم همراهش رفت دادگاه که یه موقع دعوا نشه ..از شانس بد .اونا با یه اتوبوس آدم میریزن سر شوهرم کتکش می‌زنن پیرهنشو پاره میکنن خدا ایشالا لعنتشون کنه ....برادرشوهرمم داخل دادگاه بوده اونجا نبوده .

خلاصه شوهرم رفت شکایت کنه گفتن باید شاهد بیاری مدرک بیاری آخه کجای یه این دنیا وقتی یهویی میریزن سرت وقت داری شاهد بیاری مدرک جمع کنی ..گفتن نمیشه شکایت کنی .تا اینجا رو داشته باشین

حالا اونا رفتن شیشه های اتوبوس و شکستن خودشونو زدن رفتن شکایت کردن ..شوهرم برای بار سوم میخواد بره دادگاه هفته بعد بهش گفتن فیش حقوقی بیار ماهم که کسی رو نداریم فیش حقوقی بزاره ..میترسماونجا بازداشتش کنن بخدا دارم روانی میشم ..از کجا میشه فیش حقوقی پیدا کرد تو ابلاغیه هم نوشته با ضامن معتبر بیا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک قانونی رفتن اونا مگه

به احتمال زیاد آره نمیدونم بدون شاهد چجوری قبول کردم .دنیا برعکس شده شوهر من کتک خورده حالا بیاد دیه الکی بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب برادر شوهرت رفته دادگاه 

قضیه پارسال بود دیگه بعد از اون ول کرد .نگو  اینا برنامه داشتن از اینا دوباره مول بکنن آخه گدا گشنن ولی راه چاه دورزدن قانون بلدن آشنا دارن کارشونو راه میندازن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به احتمال زیاد آره نمیدونم بدون شاهد چجوری قبول کردم .دنیا برعکس شده شوهر من کتک خورده حالا بیاد دیه ...

با وکیل صحبت کنید به نظرم راهکار قانونی بده متن ابلاغیه شکایت ثنارو ببرید نشون بدید ببینه دقیق چه شکایتی کردن 

با وکیل صحبت کنید به نظرم راهکار قانونی بده متن ابلاغیه شکایت ثنارو ببرید نشون بدید ببینه دقیق چه شک ...

وکیل گرفتیم ۵۰میلبون انگار نه انگار...میدونی چجوری فیش حقوقی جور کنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40