2777
2789
عنوان

بچه میخوام

175 بازدید | 21 پست

دوستان من به دختر دارم حالا به فکر دومی افتادم شوهرم خیلی مخالف بچه دیگس حس می‌کنه آدم باید چون اوضاع اقتصادی خرابه فقط تمام تمرکزش رو یه بچه باشه تورو خدا راهکار بدین اصلا با بچه آوردن شدید مخالفه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارم روزی دست خداست

با فرزند دوم گشایشی در کارها ایجاد میشه که برکت زیاد میشه و اون بچه به روری که براش مقدر شده میرسه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
کا ندومارا سوراخ کن 🤣🤦🏻‍♀️

با کاندوم هم طبیعی جلوگیری داره باور می‌کنی حالا دخترم انقد لوسه که حد نداره میخوام بفهمه دو بچه یعنی چی وگرنه همه چی هر چی ببینه میخواد

آخه اولی خیلی لوسه همه چی میخواد 

خب با اومدن دومی وضعیت فرزند اولتون فرقی نمیکنه بازم همه چیز میخواد 

ولی مطمئنا اگه خودتون شاغل نیستید وضعیت همسرتون خیلی تغییر می‌کنه چون یه خرج براش میشه دوتا