2777
2789

یه یخچال ولباس شویی مارک  خوب وقیمت خوب خریدم خواهر شوهر که زنداییم میشه وهیییچی برا جهازش نیاورد گستاخانه به یه بهانه ای آمد خونمون گفت دیگه چی میخای بخری هااا ؟باید فلان چیزم بخریاا!مثل فلانی وفلانی جهاز بگیر منی که نامزدم وتو غقد نمیتونم درست جواب حرفاشون رو بدم خدایا چیکار کنم.

منم فردا پس فردا عروسی کردم رفتم سر خونه زندگی خودم لابد انتظار دارن عروس خوب ودلسوزی بشم براشون با این بی احترامیا وگستاخیشون !!!؟؟ یعنی انتظار درستیه که دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت.فک نکن نسبتش چیه.اشتباه منی ک ۱۰سال بخاطر شوهرم خفه شدمو خودمو حرص دادم نکن.لز اول باخنده جواب بده تا فادت کنن جلوشونم جمع کنن.

بگو عزیزم من ک نمیخوام چیز زیادی بیارم بابام اصرار داره.وگرن وظیفه نیس لطف بابامه.بعدشم کار خوبو تو کردی سبک اومدی ب مرور خریدی داداشتم میخواد کار تورو بکنم

اشتباهت اینه از همین الان جوابشون نمیدی 

جوابشون بده حساب کار دستشون بیاد 

بگو ما خودمون میدونیم چی بخریم چی نخریم خودمون تصمیم گرفتیم 

بعدا هر حرفی بهت میزنن

منم از اول جوابشون دادم نمیگم با دعوا اما جوری ک حد و مرز خودشون بدونن سرشون تو زندگی من نکنن

الانم احترامم نگه میدارن

خیلی راحت.فک نکن نسبتش چیه.اشتباه منی ک ۱۰سال بخاطر شوهرم خفه شدمو خودمو حرص دادم نکن.لز اول باخنده ...

وای وای چقد بده اینجوری که هی جواب ندی 

خداروشکر من از اول حرف حرف خودم شد 

من خواهر شوهرم مجرد بود 

چه طعنه ها و حرفهای مسخره ای که درباره جهازم نزد 

بعد وقتی خودش ازدواج کرد 

نذاشت جهازش رو ببینم چون میدونست چقدر بهم طعنه زده و جهازش هم کمتر من بود 

فکر میکرد منم مثل خودش میکنم 

تا جایی که یواشکی ما جهاز برون گرفتن 

حتی برادرش رو هم دعوت نکرد