2777
2789
خب چطوره ؟ من قصد خرید پوکو x6 رو دارم . مدل گوشی شما چیه ؟

از من پوکو x5پرو هست تازه دیروز خریدمش 

تا حالا که خوبه .سامسونگ آ ۲۰اس داشتم همش هنگ بود کل حافطش با اینکه خالی بود می‌نوشت حافظه پره 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

هواوی دیگه گوشی نداده بیرون . تو سایت گشتم جدید جیزی نبود . ولی شوهرم انر داره ، باتریش خوبه 

هواوی و انر هردوتاشون خوبه 

انر پی سی لایت و 10لایت خوبه 

هواویم نوا7 ای و... 

جدید دادن بیرون قیمتاشون یکم زیاده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من پوکو x5پرو هست تازه دیروز خریدمش  تا حالا که خوبه .سامسونگ آ ۲۰اس داشتم همش هنگ بود کل ح ...

من چون از اول سامسونگ داشتم همش فکر میکنم پوکو و شیائومی خوب نباشه . سامسونگ طراحی گوشی هاش قشنگ نیست همشون شبیه هم دیگه هست ، ولی پوکو و موتورولا و ریلمی قشنگن

هواوی و انر هردوتاشون خوبه  انر پی سی لایت و 10لایت خوبه  هواویم نوا7 ای و...  جدی ...

۱۰ لایت خیلی قدیمیه .‌دیگه تولید نمیشه ولی همسرم داشت راضی بود . ببینم تو انر چی پیدا میکنم . ممنون از راهنماییت

من چون از اول سامسونگ داشتم همش فکر میکنم پوکو و شیائومی خوب نباشه . سامسونگ طراحی گوشی هاش قشنگ نیس ...

اره منم دیگه دوست داشتم یه جیز جدید امتحان کنم 

ولی کیفت عکس و صداش خیلی خوبه .زودی هم شارژ میشه .شارزرم رو خودش بود الان مشکلی که من باهاش دارم اینه که کیبوردش کوچیکه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اره منم دیگه دوست داشتم یه جیز جدید امتحان کنم  ولی کیفت عکس و صداش خیلی خوبه .زودی هم شارژ می ...

آره اینکه پک گوشی کامله خیلی خوبه ، من الان سامسونگ بخوام بخرم تو جعبه هیچی نداره فقط یه سیم داره . 

باید شارژر بخرم ۶۰۰ تومان . قاب ژله ای هم نداره . 

شارژر سامسونگ ۲۵ وات هست ولی پوکو فکر کنم ۶۷ وات هست .، تو ۳۰ دقیقه پر میشه ولی سامسونگ تو ۲ ساعت

آره اینکه پک گوشی کامله خیلی خوبه ، من الان سامسونگ بخوام بخرم تو جعبه هیچی نداره فقط یه سیم داره .& ...

بله دقیقا .

سامسونگ من شنیدم a54خوبه .