2777
2789
عنوان

ظرف صبحانه خوری جهیزیه+عکس

734 بازدید | 17 پست

سلام این ست صبحانه خوری میخام پیجی میشناسی ک حصوریم فروش داشته باشه تهران باشه ممنون میشم بگید

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی تایپک اخرمو گزارش بزنه لایک کنه براش صلوات بفرستم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
گلم من آنلاین شاپ دارم ولی ظورف قشنگی دارم مثلا دو نوع عسل خوری کیوت دارم ست کارد صبحونه خوری دار ...

بزور عکس گذاشتم

چند ماه پیش دیدم، اونجایی که دیدم دونه ای میفروختن،  اول خیابون شوش قبل از پاساژ  شهرداری، دونه ای صد و پنجا، صدو هشتاد،  صد و ده اینا بود اگر اشتباه نکنم، تنوع داشت  مدلاش،  اتفاقا  شاید فردا بخوام برم شوش اگر وقت کنم

چند ماه پیش دیدم، اونجایی که دیدم دونه ای میفروختن،  اول خیابون شوش قبل از پاساژ  شهرداری، ...

میشه رفتین اگرشد برام عکس و قیمت بگیرین من شرایط رفتن ندارم فعلا وپیجی چیزی داشتن بگیری🥴

میشه رفتین اگرشد برام عکس و قیمت بگیرین من شرایط رفتن ندارم فعلا وپیجی چیزی داشتن بگیری🥴

چشم گلم، یادم میمونه انشالله،  هر وقت رفتم انشالله  اگر شد عکس میگیرم، نشد قیمت میگیرم بهتون میگم، اگر فردا نرفتم تا اخر هفته ی آینده حتما  میرم انشالله، خرید دارم