2777
2789

هیی حالم بده  خوابمم نمیاد🫠

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
منم الا از ی دعوا سخت اومدم بیرون 

تو چرااا

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐م چ میدونم گفتم منو نمیبری بیرون بحث بالا گرف

شوهرت گفت؟ ای بابا 

هیچی بد ک اروم شدم میرم آشتی میکنم دنیا ارزش نداره کی خبر داره م فردا زندست یا مرده

اخه پیشم نیست روانی لعنت بهش

الان راحت کپیده من خون دل میخورم 

هیچی دگ هنو دعوا ادامه دارع دو روزه ن زنگ زده ن پیم😂🦦

دوست دارم محل سگگ بهش ندم بیاد بگه گوههه خوردم 

ولله ک نمیاد میگه تقصیر توعه ولی تقصیر خودشه 

اخه پیشم نیست روانی لعنت بهش الان راحت کپیده من خون دل میخورم 

ت از کجا میدونی راحت کپیده اخه ؟ 

فردا بهش زنگ برن پیامم نه فقط زنگ بزن بگو دیوونه بیشتر از این همو اذیت نکنیم

دوست دارم محل سگگ بهش ندم بیاد بگه گوههه خوردم  ولله ک نمیاد میگه تقصیر توعه ولی تقصیر خودشه&n ...

ی بار ک بعد دعوا تو پیش قدم بشی دگ تا آخر عمرت مگ تو بری جلو بد عادت میشن

برن گم شن همشون://///

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ت از کجا میدونی راحت کپیده اخه ؟  فردا بهش زنگ برن پیامم نه فقط زنگ بزن بگو دیوونه بیشتر از ای ...

ورا من خودمو کوچیک کنم 

تو پیام گفتم باشه ول کن دعوا نکنیم گفت باشه حرفای تکراری نز برا من بعد گم شد رفت 

ی بار ک بعد دعوا تو پیش قدم بشی دگ تا آخر عمرت مگ تو بری جلو بد عادت میشن برن گم شن همشون://///

هر سری حلش میکنیم این سری تو پیام گفتم باشه بیخیال 

انگار آقا رو برق ۳۳۰ وولت گرفت گفت برا من چیزای تکراری ننویس خدافزی کرد گفت فعلاا!!!!

کوچیک کردن چیه ؟ همیشه مهربون و خوبی برندست

من مهربونی کردم اقارو جو گرفت گفت خداحافظ فعلا

هر سری حلش میکنیم این سری تو پیام گفتم باشه بیخیال  انگار آقا رو برق ۳۳۰ وولت گرفت گفت برا من ...

بش مسیج نده باو 

فردا صب خودش صب بخیر میگه

بیخیال بگیر بخاب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○