2777
2789

یه تایپک زدم که به نظرتون کدوم رقص قشنگه 

یکی اومد گفت مسخره و ایکیو پایینی 

چقد نترس شده ان آدمها 

چقد بی رحم شدن 

چه اتفاقی میفته که وقتی خیلی داری مودبانه منظورتو توضیح میدی بازم با توهین حرف بزنن 

خودتون تاپیک قبلیم رو ببینین قضاوت کنین 

خوشحالم که همچین آدمهایی تو واقعیت اطرافم نیستن 

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم داشتم فکر میکردم چه امشب بی اعصابا ریختن تو سایت.. ۴ جا تیرشون بهم برخورد کرد  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

خوشحال نباش عزیزم چون خلی از اون هایی که فکر میکنی اطرافت خوب هستند پشت سرت دقیقا همینجوری هستند این از این دوم اینکه اکثر آدم ها اونی داخل مجاری هستند با واقعیتشون متفاوته هرچند کارش اشتباه بوده و هیچ توجیهی نداره

#انسانیت
منم این تایپک اخرم انقد دلمو شکوندن :) خب خانم روحیه ها متفاوته شما انجام ندع برا همسرت بگم‌چی اومدم ...

هعی نمیدونم جوش خیلی سمیه خاهر 

از حق نگذریم کاربرهای خیلی خوبی هم هستن اینحا

زبباجان فکر میکنم شما هم تو تاپیک بودین  ببینین تهش چی گفت بهم ففط

عزیزززم.. بیا بغلم:(🫂💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !