یه پیاز یه هویج کوچیک یه پیمانه جو پرک یکم مرغ هرجاشو داشتی مهم نیست یه کم زردچوبه بزن بزار بایک یا دولیوان اب بپزه وقتی دید جوها پفکردن و مرغت پخته شد ریشریش کن در اخر یه قاشق یا دوقاشق رب بزن و یه قاشق ابلیمو و فلفل و نمکم بزن درطول پخت میتونی بهش اب اضافه کنی بستگی داره به اینکه شل بخوای یا غلیظ
یه پیاز ریز خورد کن با زردچوبه تفت بده بعد چرخ کرده یا تیکه های کوچیک مرغ رو بریز توش و تفت بده فلفل سیاه و قرمز و نمک بزن بعد دو قاشق غذاخوری رب بزن و تفت بده. حالا جو و هویج و نخود فرنگی و یکم ذرت بریز و یه هم بزن. بعد آب بریز بزار بپزه و جا بیفته. ده دیقه آخرم رشته سوپ بریز با جعفری تازه و زرشک