2777
2789

سلام دوستان من از قبل تایپ کرده بودم، استرس داریم هممون

برادرام قسم خوردن نمی‌ذارن تابستون خواهرم بیاد مراسم بگیره، چون خواهرم ۳ سال با این یارو بوده و تازه الان نزدیک مراسم اومده گفته طرف زن و بچه داشته 😢

من نمیخوام در مورد وضعیت خانواده ام صحبت کنم قبلاً کامنت گرفتم، در مورد شرایط دامادمون میگم ببینید صادقانه چطوره شما بودید باهاش ازدواج میکردید؟

دامادمون دو رگه برزیلی آلمانیه، تا جوانی برزیل بوده بعد اومده آلمان چون مادر پدرش جدا شدن، دوتا خواهر داره اون دوتا هم هر دوتا طلاق گرفتن و بچه دارن،

خود دامادمون ۴ سال قبل طلاق گرفته و یک پسر داره که با مادرش زندگی میکنه،

خرج بچه رو دامادمون میده و هر روز باهاش در حد بیست دقیقه نیم‌ساعت صحبت میکنه تلفنی

یا رب آن دِه که آن بِه ...

خرج بچه رو دامادمون میده و هر روز باهاش در حد بیست دقیقه نیم‌ساعت صحبت میکنه تلفنی

دامادمون گفته من نمیخواستم جدا بشم و تا آخرین لحظه هم جنگیدم که طلاق نشه، دلایل طلاق رو هم فقدان ارتباط موثر، نگرش متفاوت برای آینده و مشاجرات بی دلیل و زیاد گفتن، 

خواهرم از همسر سابقش پرسیده گفته ما تفاهم نداشتم وگرنه من خیانت ندیدم مرد خوبیه،

مرد خوبیه، حمایتگره، به خواهرم حتی گفته ترجیح میدم کار نکنی ولی اگر دوست داشتی کار کنی اشکال نداره، پولدار نیست، گفته اینجا طلاق عادی شده و من دیگه نمیخوام طلاق تجربه کنم ازدواج یک عهد مقدسه و نمیشه شکسته بشه برای همین میخوام با دختری از خاورمیانه ازدواج کنم به دو دلیل یکی اینکه به خدا ایمان دارند، دوم اینکه برای شوهرشون احترام قائل هستند، ۳ سال با خواهرمه و مهربونه،

اینا ویژگی هاش و حرفاشه میشه یک نظر کلی صادقانه بگید ممنونم میشم خانم های با تجربه نظرشون رو بگن🌷🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارجی باشه ۲۰ تا زن داشته باشه. منظور از خارج: اروپا امریکا و بخش کوچکی از افریقا

این چه حرفیه اینطوریا نیست 💔 خواهرم الان بهترین خواستگارا رو تو فامیل داره و ما همه شوکه هستیم

خارجی فرقی نداره 

یعنی چی ۳ سال باهاش بوده؟تازه تصمیم به ازدواج گرفتن بعد این همه مدت برای امر مقدس؟!!باور پذیر نبست برام

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
سلام قرار شد برید باپدرمادرتون مشاوره رفتید؟

بله، مشاور که نه

یک نفر رو که خیلی عاقل هست و مادر پدرم قبول دارن رو در جریان گذاشتم

تا حدودی آروم شدن و قانع شدن 

ولی یکی از داداشام اصلا کوتاه نمیاد البته مهم نیست

یعنی چی ۳ سال باهاش بوده؟تازه تصمیم به ازدواج گرفتن بعد این همه مدت برای امر مقدس؟!!باور پذیر نبست ب ...

۳ سال با هم در ارتباط بودن یعنی بیرون میرفتن چون خواهرم دانشجو بود، بله ۳ سال آشنا شدن

نه تازه تصمیم نگرفتن از اول قرار بود بعد اتمام درس خواهرم ازدواج کنن

ولی تازه خواهرم اومده میگه زن و بچه داشته

در حالی که خودش ۳ ساله که میفهمه آقا زن و بچه داشته

ولی به ما هیچ نگفته

باور نمیکنی برو بیرون اصلا برام ذره ای اهمیت نداره

به نظرم کارعاقلانه ای نیست این خانواده طلاق براشون عادی شده ،واین که وجود یه بچه این وسط بعد ازدواج ...

دامادمونم خودش گفته طلاق عادی شده

منم استرس همینو دارم