2777
2789

سلام منم یه روز قبل پریید اقدام کردم بنظرت احتمال بارداری وجود داره امروز هم روز پری هست نشدم  شما چند وقته اقدامین 

بیبی چک زدین 

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز پريدم بوده نشدم وعلائم دارم

چه جالب منم امروز باید پری بشم  نشدم برای من شاید به خاطر اینکه جلو گیری نکردم بدنم به هم ریخته 

شما چه علایمی داری باید به علایم زیاد توجه نکنی

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
چه جالب منم امروز باید پری بشم  نشدم برای من شاید به خاطر اینکه جلو گیری نکردم بدنم به هم ریخته ...

من‌ماه دوممه  و دوماه جلو گیری نداشتم ماه اول ک نشد ماه دومه الان  باید میشدم نشدم  ۲۸ لکه بینی داشتم با دل درد پریودی گفتم ممکنه بشم  تخمدانامم درد میکنه بیشتر سمت چپم  با سرسینه هام بزرگ شده میسوزه انگار خاب میره مورمور میشه سوزن سوزن میشع دردم دارم با درد پریودی

میدونم اما یجوری ام من اصلا لکه بینی نداشتم😑

احتمال لک لانه گزینی بوده انشاالله  که باردار باشی زیاد بهش فکر نکن 

بعدا اولین ماه هم از وقت پری گذشت یا به موقعه شدی

تو کی پریود شدی کی خوب شدی کی رابطه داشتی    تاچندم یعنی

من 15رابطه بدون جلو گیری داشتم شونزدههم هم پری بشم که امروز قرار بود هفته ی دیگه تو روز های تخمک گذاریم اقدام کنم که الان پری نشدم هنوز فکر هم نمی کنم باردار باشم 

احتمال لک لانه گزینی بوده انشاالله  که باردار باشی زیاد بهش فکر نکن  بعدا اولین ماه هم از ...

انشالله  دی ماه ۱۵  بهمن۱۶ این ماه هم باید۱۳ میشدم نشدم  گفتم ماه قبل تا۱۶ شدم صبرکنم حتما میشم ولی نشدم  

انشالله  دی ماه ۱۵  بهمن۱۶ این ماه هم باید۱۳ میشدم نشدم  گفتم ماه قبل تا۱۶ شدم صبرکنم ...

منظم ان پری هات

من 15رابطه بدون جلو گیری داشتم شونزدههم هم پری بشم که امروز قرار بود هفته ی دیگه تو روز های تخمک گذا ...

عزیزم بعد خوب شدنت  اقدام کنی روز ۱۴ سیکلت تخمک گذاریه  یروز ب پریود نیست تخمک ازاد شده چون خراب میشه  ولی هرچی خدا بخاد ایشالله دوتامون باهم مامان بشیم