2777
2789
عنوان

راه‌های شناخت همسر (پارتنر) خودشیفته/ قسمت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 24 پست
من فکر میکردم ایراد از منه. با اینکه اون بهم بی احترامی کرده بود، من همیشه باید عذرخواهی میکردم. هی ...

چقدر مثل هم هستیم 🥲

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بهش میگفتم بریم پیش روانشناس من( برا اون چن نفره دوس داشتنش) میگفت من خودم همه چی بلدم

به روانشناسمم گفتم ، گفت نه نمیاد.اینجور آدما فکر میکنن همه چیزدانن خودشون😒

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم خودشیفته ام    

فکر نکنم 😄 چون خودشیفته‌ها معمولا به این راحتی زیر بار این تشخیص نمی‌رن. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
معمولا تغییر چندانی نمی‌کنند. طرف مقابل‌شون باید مطیع باشه تا زندگی‌شون ادامه پیدا کنه

اوووو! نمدونم والا به دختره نمیخوره مطیع باشه چون ی بار با من حرف زده بود! احساس کردم عین خودشه! ولی ی دوستم میگفت ازش جداشو الان باهات مهربونه و خودشو رو نمیکنه بعد که مطمئن شد نمیری خود واقعیشو رو میکنه! همونم شد 

اوووو! نمدونم والا به دختره نمیخوره مطیع باشه چون ی بار با من حرف زده بود! احساس کردم عین خودشه! ولی ...

خودشیفته‌ها معمولا افرادی رو انتخاب می‌کنند که بتونن بر اون‌ها تسلط پیدا کنند ولی قاعدتا می‌تونه اینطوری هم نباشه. در هر صورت انتخاب‌شون از روی عشق نیست.