2777
2789

دستم ب دامنتون خواهش میکنم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشه؟ چندسالش برای شفای نوزاد منم دعا کنید شفای عاجل همه مرضا صلوات

۵ ماهشه عزیزم ویروس گرفته بستریه

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

سلام عزیزم شما آتونی رحم شدید قبلا و مجدد باردار سدید...میخاستم بپرسم زایمان دومتون چطوری بود؟ این اتفاق ک نیفتاد واستون؟

من این اتفاق بد و تجربه کردم .... خبلی نگرانم 

مامان یه دخمل گوگولی
سلام عزیزم شما آتونی رحم شدید قبلا و مجدد باردار سدید...میخاستم بپرسم زایمان دومتون چطوری بود؟ این ا ...

سلام گلم کاملا درکت میکنم عزیزم ولی یه چیز بگم اصلا نگران نباش من طول برداریم آنقدر استرس داشتم که قند و فشار گرفتم زایمانم خیلی خوب بود به لطف خدا دکترم پیشم بود بلافاصله بعد زایمان دارو گرفتم و همین طور در طول بارداری دارو مصرف میکردم و خداروشکر اون اتفاق دوباره برام تکرار نشد شما هم حتما چکاپ کامل انجام بدین از همه مهمتر ببین خونت شل نباشه