2777
2789

توجه کردین وقتی میبینن یک موضوعی بازدید زیاد میخوره میزنن مثلا یک شب یکی میگه یاد عشق سابقم افتادم باز یکی بعد میاد میزنه عشق سابقم پیام داد باز یکی دیگه میاد میگه همسرم عشق سابقشو فراموش نکرده مثل امروز یک نمونش یکی اومد گفت دستای های کی گرم نیست باز اون یکی دیگه اومده تاپیک زده دست های شوهرم گرم نیست

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال چرایی اش رو باید اونجا گشت که مدیر سایت تصمیم گرفت حذف تاپیک رو نه تنها از کاربرها بگیره بلکه زمان حذفش رو محدود و محدودترش کنه که به واسطه تاپیک های مختلف ، سایتش پر بازدید تر بشه ، زمانی شعار سایت راهنمای بارداری بود و تاپیک های الکی حذف میشد یا لااقل توی گروه خودش قرار میگرفت الان تاپیک هایی که به موضوع اصلی سایت مربوط میشه توی حاشیه قرار گرفتن. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا