2777
2789

والا

مثلا اگ اشپزیت و خونه تکونیت و هنرای دیگت عالیه چ لزومی داره جلو خانواده شوهر یا بقیه  نشونش بدی

اینجوری ازت کار میکشن و توقع دارن

تو زندکی خودت برا خودت هنر داشته باش

من مامانم اشپزیش عالیه  کلی زحمت سرش مینداختن برا غدا پختن مهمونیاشون

یا خیلی چیزا دیگ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بود موافقم همیشه جوری کار کنید ک کار نکردنتونو ترجیح بدن 

😂😂😂افرییین

مثلا خونه مادرشوهر بخاب ظرف بشوری وز قصد چندتا ظرف بشکونی دیگ بت نگه برو بشور😂😂😂

😂😂😂افرییین مثلا خونه مادرشوهر بخاب ظرف بشوری وز قصد چندتا ظرف بشکونی دیگ بت نگه برو بشور😂😂😂

من انقد شکوندم ولی خدایی از قصد نبودم بهترین سرویساشو خودم ناقص کردم😶😂💔

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

آشپزیم افتضاحه همه هم ازش خبر دارن 🤣

ولی باز عمه‌م میگه بیا بیا کمک که کدبانو بشی

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
من انقد شکوندم ولی خدایی از قصد نبودم بهترین سرویساشو خودم ناقص کردم😶😂💔

خوب کردی😂😂😂😂

من انقد بدم میاد یکی بم دستور بده یا توفع داشته باشه میخام بمیرممم

خوب کردی😂😂😂😂 من انقد بدم میاد یکی بم دستور بده یا توفع داشته باشه میخام بمیرممم

چند روز پیش خواهر شوهرم خواب بود منم خواب و بیدار بودم بعد منو صدا زده برام پتو میاری گوشیمم افتاده اونجا بدش اییییی حرصمممم گرفت دختره پرروه جدیدا هم یاد گرفته میگه بیا فلان جارو باهم تمیز کنیم منم بش گفتم خیلی رو داریا قهر کرد حالا فرداس ک زنگ بزنه بیا مهمون داریم میخوام بگم عزیزم من خودم کلی کار دارم نمیتونم شرمنده 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
چند روز پیش خواهر شوهرم خواب بود منم خواب و بیدار بودم بعد منو صدا زده برام پتو میاری گوشیمم افتاده ...

ی بار برو بزن ی وسیله مهمو خورد کن بگو واییییی حواسم نبود تا دیگ غلط کنه بت زنگ بزنه برا کار😂🔪

این عمه رو باید از وسط نصف کرد دیگ🔪🔪🔪🔪😂😂

خیلی دوسم داره اتفاقا

ولی هر سری میرم پیشش میگه من باید تو رو آشپز کنم 😑🤣

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
خیلی دوسم داره اتفاقا ولی هر سری میرم پیشش میگه من باید تو رو آشپز کنم 😑🤣

بگو بلدم ، دستت درد نکنه 😅

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨