2777
2789

من خیلی استرسی هستم و این استرس منو فلج میکنه اصلا نمیتونم هیچکاری کنم...فردا دوستام میان خونمون و قراره تایم زیادی تو اشپزخونه باشیم و چیزی درست کنیم و اولین باره خونم میان همشونم ماشالله خیلی تروتمیز هستن حتی یکیشون بچش شیش ماهه ست اما خونش یه روز عکسشو فرستاد از دخترش دیدم حتی رو شیشه فر گازش یک لکه نداشت همه جا برق میزد...اما من هرروز ی جارو میزنم ظرف میشورم و گاز تمیز میکنم بچمم یکسال و نیمه هست و همه جارو دسمالی کرده شکلاتی کرده...

الان اصلا خونم تمیز نیست یه تراس بزرگم دارم که دسشویی اونجاست و پره خاک و کثیفیه چون بارون و برف بود دوهفته نرفتم تمیزش کنم...داخل یخچالمم مرتب نیست...خلاصه نمیدونم ازکجا شروع کنم گیج شدم...

فردا صبح زود میان...من هنوز ناهارمم درست نکردم فقط استرسی هستم...راه پله هم کثییییف و چرکه....

بهم بگین چطوری تند تند کار کنم چطوری تمیز کنم ک برق بزنه خودم چون همیشه خونه ام عادت کردم به اینکه هیچ جا برق نمیزنه و همه جا لک داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا برای تو ربطی ب مهمان ندارع برای خودتون حداقل یکم تمیز میکردی ،الانم پاشو از یخچال شروع کن و 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینجوری که تعریف کردی ظاهرا خیلی کثیفه کاش یکی بیاد کمکت ی نفری خیلی سخته

دو روزه دلم میخاد صبح زود پاشم اما چون بچم شیر میدم شبا خوب نمیخابم...کسیو ندارم حتی بچمو نگه داره...

بدشانسی اوردم

اول از پای این گوشی بلند شو یه نیمرو درس کن بخور از آشپزخونه شروع کن،بعدم چیزای جلو چشم و تمیز کن نمیخوادتو کابینت و کمدارو کاری داشته باشی،هر چی وسیله اضافس بریز تو یه اتاق و درش و قفل من،پذیراییم کاری نداره فقط میز وسط و برق بنداز و جارو بکش،راه پلتم مرتب کن چون از در که میان دیگه نظرشون بهت عوض میشه اگه بهم ریخته باشه.دیگه به اتاق خوابا ماری نداشته باش و در آخر تراس و سرویس بهداشتیت و بشور برق بنداز.حمومم ولش کن.بدو پاش و دیگه نظرم کامل بود   خوش بگذره مهمونی 

اول یخچالو مرتب کن

بعد کل کابینتا و گازو هودو یخچالو دستمال بکشو تمیز کن

دیوارای اشپزخونه رو هم دستمال بکش

سینکو با شوینده مناسب بشور برق بزنه

من معمولا برف میزنم برق میوفته

شیرشم بشور

بعد همشونو با دستمال خشک کن

اینطوری برق میوفته

بعد کل خونه رو جاروبرقی بکش

لوازم چوبیو دستمال بکش

تمام سرامیکارو طی بکش

بعدم تراس و سرویسارو بشور