2777
2789
عنوان

هنوز خونریزی داره جای دندونم

173 بازدید | 20 پست

بچه ها ۹ و نیپ بود کشیدم .الان ۳ تا گاز عوض کردم.اولی رو تا یکساعت برنداشتم ولی خواستم اب نمک بزنم همش خون تازه تو دهنمه .چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخیه لازم داشته

گازو تا دوساعت برندار

اب نچرخونی تو دهنت اب میکشه ورم میکنه و عفونت

تف هم نکن خونریزی بیشتر میشه

اکه خونریزی زیاده برو بخیه کن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بخیه لازم داشته گازو تا دوساعت برندار اب نچرخونی تو دهنت اب میکشه ورم میکنه و عفونت تف هم نکن خون ...

نه تازه ی رب پیش بعد ۳ ساعت خواستم اب نمک قرقره کنم دیدم خون میاد ولش کردم.برم بستنی بگیرم شاید بند اومد

کثافت دستیارش گفت بخیه گفت ن نمیخاد اخه نهفته بود 

من برا دندون عقلا گفتم حتما بخیه کن

دندونه اخر لثه نزدیک لپم بود یه گوشه از لپم هم بخیه زده بود بیشرف

تازه خصوصی هم رفته بودم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بخیه لازم داشته گازو تا دوساعت برندار اب نچرخونی تو دهنت اب میکشه ورم میکنه و عفونت تف هم نکن خون ...

ترسیدم اینجور گفتی وایوچجوری برم بخیه خدا کنه بند بیاد .

شدید نیس ولی خب گاز برمیدارم باز میاد 

ترسیدم اینجور گفتی وایوچجوری برم بخیه خدا کنه بند بیاد . شدید نیس ولی خب گاز برمیدارم باز میاد  ...

بخیه درد نداشت اصن نفهمیدم

کشیدنشم خودم تو خونه کشیدم