2777
2789

تا کلاه سرتون نره ، با دقت و وسواس لباس عیدتون رو میخرین ، چرا برای ازدواج و زندگی خودتون اینطوری نیستین ؟

چرا قبل ازدواج احتمال نمیدین اگه شوهرتون خیانت کرد ، باید چیکار کنین ؟

اگه شوهرتون به هر دلیلی بچه رو نداد چیکار میکنین ؟

اگه معتاد شد ؟

اگه به هر دلیلی خواستین جدا بشین ، کجا میخوای زندگی کنی ؟ با کدوم پول ؟

دوباره میای خونه بابات یا خونه اجاره میکنی ؟

چرا واقعا خودتون رو گول میزنین با این جمله که (ذات مرد مهمه!!!!) 

از این همه زن که اینجا خیانت دیدن و کاری نمیتونن بکنن ، عبرت نمی گیرین؟!!!

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه معیار خیلی خانمها برای خرید مانتو دقیق تر از معیارشون برای انتخاب شریک زندگی هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

لباس خریدن و ازدواج یکیه؟

لباس یه ظاهر داره و تموم،دوختش بد باشه مشخصه،پارچش خراب باشه مشخصه،رنگش زشت باشه مشخصه 

ازدواج چی؟از کجا بفهمیم طرف خائنه؟یا خسیسه؟یا وابسته به خانواده هست؟

خیلی چیزا تو زندگی مشخص میشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

لباس خریدن و ازدواج یکیه؟ لباس یه ظاهر داره و تموم،دوختش بد باشه مشخصه،پارچش خراب باشه مشخصه،رنگش ز ...

بله حق با شماست ، ما نمی تونیم از کسی مطمئن باشیم 

فقط میتونیم خودمون رو قوی کنیم ، تا اگه ضربه خوردیم ، بتونیم بلند شیم ، نه اینکه بسوزیم و بسازیم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

قیاس مع الفارق

👎👎

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بله حق با شماست ، ما نمی تونیم از کسی مطمئن باشیم  فقط میتونیم خودمون رو قوی کنیم ، تا اگه ضرب ...

عزیزم اکثر مسائل توی معاشرت قبل ازدواج معلوم میشه

اینکه میگن همه چی تا  وقتی که زیر یه سقف نری معلوم نمیشه برای کسانی هست که اگاهانه معاشرت نمیکنن و به رفتارها توجه نمیکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم اکثر مسائل توی معاشرت قبل ازدواج معلوم میشه اینکه میگن همه چی تا قوتی که زیر یه سقف نری معلوم ...

دقیقا موافقم 

عزیزم ببخشید ولی کامنت ات برام نمیاد نمیدونم چرا؟؟😐😕 اعلانش برام اومده ولی باز نمیشه ببینم چی ا ...

عزیزم میخواستم بگم من همون کاربر انجیر شیرینم 

که کلی لایکم  میکردی😁