2777
2789

من تقریبا یکماه باردارم و اینکه فقط مادر خودمو مادر همسرم میدونن

میخوام تا دوماه به خواهرام نگم چون همش سرزنش میکنن که چرا سال اول باردار شدی میدونم اینارو میگن منم حساسم

من مشکل بارداری داشتم با هزارتا بدبختی درمانش کردم خدابهم کمک کرد

به نظرتون بگم یا نه چون نمیخوام کسی بدونه تا تشکیل قلب بچه

هیچی نگو 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نگو تاشکمت بالا بیاد

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

از قدیم مرسوم بوده تا بچه تو شکمت تکون نخورده نگو

میشه حدود 4ماهگی 

اینایی که سقط تو ماه‌های اول داشتن  تو بارداری های بعدی وقتی به کسی نگفتن بچه دیگه سقط نشده

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مگه خواهرات می‌خوان بچه رو بزرگ کنن یا خرجشو بدن که سرزنش میکنن.ول کن بابا اصلا به حرف بقیه اهمیت ند ...

کلا مدلشون اینجوریه منم استرس الان دیگه برام سمه نمیخوام بگم بهشون تا برم سونوی قلب ایشالا