2777
2789

والا تو اینستا اونقدر هست آدم گیج میشه که چی بخری خوبه یا نه 

اگر خرید کردید و خوب بوده بگید که ما هم استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم آبرسان نوتروژینا گریپ فروت. پوستم چربه. بوی بهشت میده. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
پوستم خشکه عزیز  کک و مک دارم از بچگی البته اصلا مشکلی باهاش ندارم میدونم که درمان قطعی نداره ...

من پوستم مختلطه  گلم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

سلام.ظهرتون خوش

یه سوال داشتم ازتون.توی یه تاپیک گفته بودین ک خودتون قرعه کشی خونگی میزارین.یه قرعه کشی ۱۰ماهه ماهی یه تومن میخام شرکت کنم.سوال اینه، میشه مسئول قرعه بجای ۱۰ماه ۵ ماه قرعه بزاره؟ب این صورت ک هرماه بجای یه نفر، اسم دونفروباهم تویه یه برگه بنویسه؟

یعنی ۵ماهه ک هرماه ب دونفر مبلغ رو بده