2777
2789
عنوان

عاشقای حیوان خونگی بیاید

230 بازدید | 55 پست

سلام خوبید، دوستان من یه خرگوش جدیدا آوردم خونه نمیدونم چطوری باید ازش مراقبت کرد لطفاً راهنمایی کنید برای جای خوابش و کثیفی هاش چیکار میکنید؟

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱

دفترچه راهنمایی نداشت 😂😂😂

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂

خرگوش نژاد لوپ داشتم با این حال که بهش جای دستشوییش رو یاد داده بودم اما به شدددددددددت بو میداد یعنی از در کسی میومد داخل متوجه بوی بدش میشد 😑 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگل کن کلی اطلاعات مفید میاد

می‌خوام می‌بینم اونایی ک خودشون خرگوش دارن چیکار میکنن

خرگوش نژاد لوپ داشتم با این حال که بهش جای دستشوییش رو یاد داده بودم اما به شدددددددددت بو میداد یعن ...

اره اینش بده باید چیکار کرد

ن والا😂😂

خو از یه جای معتبر میگرفتی راهنماییتم میکردن خب 

همینجوری گرفتی اوردی خونه بدون اینکه چیزی ازش بدونی 

یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃�   🍂🍁🍁🍂🍃🍃                                                     تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم             🍃🍃🍂🍁🍁🍂                                                   اونی که واقعی عاشقته       منم منم منم   🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 �                        �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂      🍂
خو از یه جای معتبر میگرفتی راهنماییتم میکردن خب  همینجوری گرفتی اوردی خونه بدون اینکه چیزی ازش ...

نخریدم

اره اینش بده باید چیکار کرد

کاری نمیشه کرد متاسفانه باید توی محیط باز نگهداشت

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
پس تو گوگل بنویس: مراقبت از خرگوش نی نی سایت تمام تاپیک های مرتبط با سوالت بالا میان

ممنون گلم

مدفوع و ادرار خرگوش نجس هست اش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
پس تو گوگل بنویس: مراقبت از خرگوش نی نی سایت تمام تاپیک های مرتبط با سوالت بالا میان

لامصب نی نی سایت برا هر سوالی ، کلی جواب داره😂😂

نی نی سایت خدا حافظت باشه😂😂

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡