یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃� 🍂🍁🍁🍂🍃🍃 تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم 🍃🍃🍂🍁🍁🍂 اونی که واقعی عاشقته منم منم منم 🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 � �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂 🍂
خرگوش نژاد لوپ داشتم با این حال که بهش جای دستشوییش رو یاد داده بودم اما به شدددددددددت بو میداد یعنی از در کسی میومد داخل متوجه بوی بدش میشد 😑
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینجوری گرفتی اوردی خونه بدون اینکه چیزی ازش بدونی
یه حال عجیبی با تو میپیچه تو تنم �🍁🍃🍁🍂🍃� 🍂🍁🍁🍂🍃🍃 تو واسه منی حرف بزن بام دس بکش رو سرم 🍃🍃🍂🍁🍁🍂 اونی که واقعی عاشقته منم منم منم 🍂🍃🍃🍁🍁🍃🍃🍂🍁🍁🍂🍃 � �🍂🍁🍁🍂🍂�🍂🍂 🍂
خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .