2777
2789

من چراهیچ علامتی ندارم 😔😔😔😔اعصابم خورده استرس دارم یعنی بچه ای هست تازه ۵هفتمه کو تا۸هفته نمیتونم وایسم تااون موقع 😪😪😪کسی تجربه داره ...توروخداااا

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد پریودی ندا ی؟

از ۶ هفته بعد معمولا شروع میشه

البته از جز خوش شانس ها باشی تا آخر علامتی نداری

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

مثلا چه علامتی داشته باشی؟

تا میتونی استراحت کن و استرس هم نداشته باش

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نگران نباش منم علائم خاصی ندارم 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

عزیزم از الان استرس چی رو گرفتی؟، من دو قلو باردار بودم تا آخر بارداری نه حالت تهوع داشتم نه یک بار بالا آوردم تا وقتی که صدای قلبشون رو شنیدم هیچ علامت دیگه ای نداشتم  اینطوری که شما از پیش گرفتی خدا به خیر کنه واست

من ۳۷ هفتم هنوز هبچ علامتی غیر بزرگ شدن شکمم اونم تازه کوچیکه نداشتم

عزیزم شما اکو قلب جنین انجام دادین؟ چند هفته؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دعا کن تا آخر هیچ علائمی نداشته باشی..خوشت میاد صبح تا شب بالا بیاری؟!

علائم معمولا از اواخر هفته ۶ تا هفته ۸ شروع میشه. هنوز زوده

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

تازه اولشه بخاطرهمین یه چندوقت صبرکن ویارات شروع میشه من الان دارم میرم نوزده تا صدای قلب بچه رونشنوم میگم هیچی نیست هنوزم میگم این بیحالیام واینا ازمریضیه شاید مریضم باورنمیکنم تکونای بچه هم هنوزکامل شروع نشده شاید یک بار تو روز

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نه  دکتر من اصن هیچی نمینویسه سونو ان تی و آنونالی رو من بهش گفتم نوشت آزمایشاش هم گف نمیخواد ...

انشالله بسلامتی بیاد بغلت 🌹