2777
2789
عنوان

لطفا هرچی میدونید لازمه بگید بهم

228 بازدید | 21 پست

دوستان من رلم کلی مشکلات خانوادگی داره ک من در جریان نیستم خودش میگه برو پاسوز من نشو ولی من میخام پشتش باشم لطفا بگید چ کارا واسش انجام بدم ک حس تنهایی نکنه و هی دیگه نگه برو چون واقعا میدونم دوسم داره از طرفی هم نمیخام فکر کنه خیلی پیگیرشم ک زده بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چقد منی

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بهش ی بار بگو تو رابطه وقتی شادب هست غم هست که باید در دو حالت باهم باشیم 

بگو من و تو تا آخر بیخ ریش همیم 

بهش بگو هر وقت نیاز به صحبت یا کمک داشتی و راحت بودی میتونی روم حساب کنی

چرا میخای تلاش کنی مشکلشو بدونی .شاید میخاد تردت کنه بهونه میاره .یا واقعا مشکل خانوادگی داره ک مسلما کاری ازدستت برنمیاد بببن چقد تحت فشاره. ک ب زبون اورده مشکل داره.پس پیگیر نشو و فراموشش کن طرفو.چون بعدها این مشکل دامن گیر توهم خاهد شد 

نه من میشناسمش

چی بگم ..چون بیشتر پسرا از این راه و حرفا شروع میکنن..سعی کن دلداریش بدی.باهاش حرف بزنی که تو هستی و پشتی و نگران نباشه و حل میشه و..شاغل هست؟؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا میخای تلاش کنی مشکلشو بدونی .شاید میخاد تردت کنه بهونه میاره .یا واقعا مشکل خانوادگی داره ک مسلم ...

نه همچین کاری نمیکنم‌انقد میمونم تا حلش کنیم‌بخوام جا بزنم که به درد نمیخوره 

خودتو فدای کسی که هیچ تهدی بهت نداره و نمی خواد تو کنارش باشی نکن 

یه روزی حسرت این روزا رو می خوری 

فاز پطروس بودن برندار فکر نکن اون الان میگه اوووووووچه دختر فداکاری

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................