ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهرمنم موقع ازدواج فقط گواهینامه داشت ولی رانندگی فقط یکم بلد بود. چون ماشین نداشت. وقتی خریدیم دیگه رانندگیش هم خوب شد. مسافرت راه طولانی هم باماشین خودمون میریم
همسر من اوایل بلد نبود دفعه اولی که اومد دنبالم یکی باهاش بود عین افسر که خطاهاشو بگیره ولی الان بیا و ببین فقط خودشو تو رانندگی قبول داره همچین لایی میکشه 🤣💔 مسیر دو روزه رو یک روزه میرسونتمون بکوووووب میبره و میاره
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️