2777
2789

من دارم با یکی نامزد میکنم و رانندگی بلد نیس

تازه گواهینامه گرفته و کم تجربس

همشم اصرار داره بشینه پشت فرمون

منم ب شدت استرسی ام و اینقدر نگرانم وقتی رانندگی میکنههه

اروم و با احتیاط میره هاا

اما همش میترسم😭

در ضمن بگم بچه نیستاااا ۳۰ سالشه😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمنم موقع ازدواج فقط گواهینامه داشت ولی رانندگی فقط یکم بلد بود. چون ماشین نداشت. وقتی خریدیم دیگه رانندگیش هم خوب شد. مسافرت راه طولانی هم باماشین خودمون میریم

پارسا پسرمامان😍

شوهر من اگه مسافرت راه دور بریم بیاییم 

موتور ماشین و داغون میکنه

باید یه ۲۰ 

۳۰ 

میلیون 

به ماشین خرج کنیم تا سرپا بشه😢😢😬😬🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
اره منم خو الکی هی مجبورم تشویقش کنم اما همش ترس دااارم😂 چون ۳ سال پیش تصادف خیلی بدی داشتم و چند ...

نگران نباش باید رانندگی کنه تا حرفه ای شه منم تصادف داشتم دیگه رانندگی رو گذاشتم کنار کاش یکی بود تشویقم میکرد 

همسر من اوایل بلد نبود دفعه اولی که اومد دنبالم یکی باهاش بود عین افسر که خطاهاشو بگیره ولی الان بیا و ببین فقط خودشو تو رانندگی قبول داره همچین  لایی می‌کشه 🤣💔 مسیر دو روزه رو یک روزه میرسونتمون بکوووووب می‌بره و میاره 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️