2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرشما چند سالشه؟ چشماشم چرک کرده بود؟ چند روز طول کشید خوب بشه؟

پسرم ۹ماهشه،آره خیلیییی حالش بد بود گلوش چرک کرد،گوشش آب آورد ، تقریبا چهار پنج روز طول کشید خوب بشه البته هنوزم سرفه میکنه گاهی

تب سنج ندارم خیلی داغ بود تنش پایین نمیومد صورتش از تب قرمز شده بود 

الهی عزیزم‌

الانم نگران نباش ولی زنگ بزن اورژانس اگه بدنس خیلی سرده یا ببرش کلینیکی جایی خیالتم زاحت میشه 

حتما یع تب سنج هم تو‌خونه داشته باش واسه این مواقع

پسرم ۹ماهشه،آره خیلیییی حالش بد بود گلوش چرک کرد،گوشش آب آورد ، تقریبا چهار پنج روز طول کشید خوب بشه ...

دختر منم دوسال و نیمشه چهار روزه گرفته خیلی اذیت میشه بچم منو شوهرمم داریم ولی دلم برای این میسوزه خیلی بد مریضه اون یکی دخترمم امشب فکرکنم گرفته موقع خواب میگفت خیلی گلوم درد میکنه نمیتونم بخوابم

چکار کردی خوب شد

والا من بردم بیمارستان اطفال تهران،بهم گفت ویرووسه باید دوره اش بگذره،شربت آموکسی سیلین،پلارژین،دیفن هیدرامین دادم خورد ولی هنوز سرفه میکنه تک و توک