2777
2789
عنوان

دخترم گشنه خوابید😭

593 بازدید | 36 پست

نوزده ماهشه کلا اشتها نداره زیادچیزی نمیخورهولی خب شیرخشک رومیخوردحتی کم.امشب از بس خوابش میومد شیر هم نخورد.ساعت هشت شب یذره سیب زمینی خورده بود الان که خوابه دلم میسوزه گشنشه ینی؟؟؟😢تایم‌خواب و غذای بچه هاتون چجوریه؟من طی شبانه روز نهایت دووعده غذا بتونم بدم یه وعده شیر .بیشتر نمیخوره اصلا.همینم خیلیییی کم میخوره

درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بچه اگه گشنه باشه با گریه از خواب پا میشه نگران نباش

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

عزیزم فک کنم این میزان که گفتی کم باشه پس سعی کن تو شیشه شیر براش ابمیوه تازه بریزی ویتامین بدنش تامین شه یا اگه بد غذاس براش غذا رو به شکل عروسک و توپک و اینا تزین کنی توپک خرمایی گزینه مناسبیه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الهی عزیزم.این مادرا چقد نگرانن😥❤️🌹.

💔💔😢😢یازده خوابیده من زل زدم بهش همش خودمو میذارم جاش میگم الان من بودم گشنم بود؟؟؟منتظرم ببینم بیدار میشه یه چیزی بهش بدم یا نه

درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم فک کنم این میزان که گفتی کم باشه پس سعی کن تو شیشه شیر براش ابمیوه تازه بریزی ویتامین بدنش تام ...

اصلا لب نمیزنه به ابمیوه و توپک و این چیزا.غذارو تزیین میکنم بوسش میکنه بغلش میکنه یا میبره رو تختش میخوابونه نمیخوره😑

درخواست دوستی نمیپذیرم
تو خواب؟؟نه دیگه قبل از یکسالگی قطع کردم البته خودش نخورد

چه بد 

بنظرم خیلی زود قط کردی طفلی گناه داره

حالا عذاب وجدان نگیر بزار سیر بخوابه ،استراحت هم جزو فرایند رشد هست

صبح زود بهش صبحونه بده

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
💔💔😢😢یازده خوابیده من زل زدم بهش همش خودمو میذارم جاش میگم الان من بودم گشنم بود؟؟؟منتظرم ببینم ب ...

بچه ها همینن کلا هیچی نمیخورن.معدشون کوچیکه نترس گشنش نی صب پاشد صبحانه اساسی بده بهش