2777
2789
عنوان

بچه ها کارم اشتباه بود؟

290 بازدید | 15 پست

بچه ها برادرشوهرم تو یه مغازه لوازم ارایشی 4 سالی میشه کار میکنه به پیشنهاد مادرشوهرم ک گفت منم یه پیج بزنم و اون یه سری محصول بده منم بفروشم گوش کردمو

اولش بهش گفتم من چیزای گرون رو نمیتونم بفروشم اونم گفت مثلا چی خوبه گفتم برند بیواکوا مثلا

گف اوکی برام یه پارت از کسی خریده فرستاده خودش نداشته 

منم تا الان فروشم بد نبوده متاسفانه خیلیا قسطی برداشتن

کلن برادرشوهرم تو کارای برندو این چیزاس

یه سری محصول مادرشوهرم گف سفارش بده بیاره اشکال نداره پولشو ندادی

منم امشب فک کردم دیدم از اونجایی خیلی رو حساب کتاب حساسم بهش گفتم 

لازم نیست برام لوازم ارایشی بیاره فقط عکس بده من میذارم کانالم قیمت هم بده

قیمتایی ک داده به نظرم بالا بود بهش گفتم تو خودت فلان محصولو 235 میفروشب من 290 بدم در صورتی ک 180 میخرن اون محصولو

بهش گفتم ینی من گرون تر بدم

نمیدونم چرا دیگه جوابمو نداد😑ناراحت شد اینجوری گفتم؟ بد گفتم؟

حالا من موندمو یه سری محصولات بیواکوا ک دوس دارم سریع قیمت خرید بفروشم ک زود پول برادرشوهرمو بدمو یه ذهن ک داره میگه برادرشوهرت ناراحت شد کاش اینجوری نمیگفتی یه ذهن ک میگه خوب گفتی چرا باید گرون تر از همه جا بدی و یه فکر ک‌ میگه کانال زدی همه فامیلاتم دعوت کردی به یه هفته نکشیده باید جمع کنیو جلو فامیلاتم کنف شدی😑

اصن دارم قاطی میکنم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

مگه چند درصد میکشن رو جنس شون؟؟؟

پس همه مغازه داره ها اینجوری سود میکنن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چند درصد میکشن رو جنس شون؟؟؟ پس همه مغازه داره ها اینجوری سود میکنن

نمیدونم بخدا من ک‌ وجدانم راضی نمیشه رو یه جنس 55 تومن بکشم 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

ای بابا اخر شبی کسی ام نیس مارو راهنمایی کنی یه دلداری بده

خوب گفتی. بگو من کانال دارم باید کمتر از جاهای دیگ بدم که فروش داشته باشم. بخوام از مغازه گرونتر ب ...

تازه پشت سرتم بگن ن فلانی گرون فروشه 

ولی ازین ناراحتم ک‌ جوابمو نداد دیگه😅

تازه پشت سرتم بگن ن فلانی گرون فروشه  ولی ازین ناراحتم ک‌ جوابمو نداد دیگه😅

شاید سرش شلوغ بوده.

بعدشم تو به قیمت خرید ازش بگیر خودت یه سودی که معقوله بکش روش و بفروش.

چرا اون قیمت رو تعیین میکنه؟مگه تو فروشنده اش هستی؟

شاید سرش شلوغ بوده. بعدشم تو به قیمت خرید ازش بگیر خودت یه سودی که معقوله بکش روش و بفروش. چرا اون ...

نمیدونم چیشد ک اینجوری گف بفروشم کلن ازیناس ک‌ خیلی زود جواب میده نمیدونم چرا جواب نداد دیگه

نمیدونم چیشد ک اینجوری گف بفروشم کلن ازیناس ک‌ خیلی زود جواب میده نمیدونم چرا جواب نداد دیگه

بنظرم تو کار خودتو بکن.پولشو بده سود خودتم بردار.

حالا نه اینکه بخوای سود کم بگیری.

منظورم اینه اگ میخوای فروش کنی سود اندازه بگیر که نه سیخ بسوزه نه کباب.کما اینکه این روزا به لطف اینترنت همه قیمت همه چیز رو دارن.

بنظرم تو کار خودتو بکن.پولشو بده سود خودتم بردار. حالا نه اینکه بخوای سود کم بگیری. منظورم اینه اگ ...

اخه قیمت کف هر چیزی بهم نگف گفت تو انقدر بفروش من حتی نمیدونم تو یه چیز چقدر قراره سود میکنم

من بودم قطع همکاری میکردم

منم همین تصمیمو دارم فقط بدیش اینه کانالی ک‌ زدم تازه رونق گرفته ک اینجوری باید برم کنار جلو فامیلو اینام یه جورایی بد میشه برام

منم همین تصمیمو دارم فقط بدیش اینه کانالی ک‌ زدم تازه رونق گرفته ک اینجوری باید برم کنار جلو فامیلو ...

اره میفهمم‌‌.

از من به تو نصیحت با غریبه کار کن ولی با فامیل هرگز.

میتونی کانالاو داشته باشی ولی خودت از عمده فروش جنس بخری به قیمت پایین بفروشی

عزیزم از بازار تهران بخر اگه دسترسی نداری سفارش بده برات میارن بیو آکوا خیلیم زیاده همه عمده فروشا دارن.مادرشوهر و برادرشوهرت سبب خیر شدن و تو این کارو شروع کردی حالا مستقل شو و خودت ادامه بده برای حفظ روابط محصولات برادر شوهرتم بزار تو کانالت یا می‌خرن  یا نمیخرن .موفق باشی همیشه

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........