2777
2789
عنوان

دلم به حال شوهرم میسوزه واقعا

969 بازدید | 40 پست

من افسرده یم... بیحال و بی انرژی....

اون طفلی سرحال و شوخ....

به این فکر میکنم که درکنار من امواج منفی میگیره، حالم بدتر میشه.

چ گناهی داره... تو دلم خیلی براش غصه میخورم

اون خیلی سعی در خوب کردن حالم داره...ولی خب تا یه حدی میتونه موثرباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودت یه قدمی برنمیداری برا بهتر شدن حالت؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

برو درمان کن یه دوره قرص بخور تا طعم زندگی رو یکم بچشی خودت. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
چرا افسرده ای؟برو پیش مشاور مشکلتو بگو کمکت میکنه 

آره دو سه جلسه رفتم چند ماه پیش..... روانشناس جدیدی هم که بهم معرفی شده، ویزیتش بالاست، چند وقته نرفتم پی ش متاسفانه

منم بعصی وقتا اینجوری میشم

میگم حقش بهتر از اینا بود

میتونست یه زن خیلی خوشکل حتی متخصص و پولدار هم باهاش ازدواج کنه

چون هم خوش قیافه س هم خوش اخلاق هم شغل خوبی داره

میگم برا هر کی رفته بود جواب مثبت میدادن بهش

بعصی وقتا که پشت ماشین ایرانی مون نشسته افسوس میخورم میگم اگه با یه زن دکتر ازدواج کرده بود حالا پشت بهترین ماشین بود

بعد میگم بمن چه میخواست نیاد منو بگیره😁

خوشبحالت عزیزم قدرش بدون سعی کن کنارش تظاهر کنی ب شادی و شاد بودن هم حس بد نمیگیره هم خودت کم‌کم عاد ...

چندین مرتبه همین تصمیمو گرفتم

ولی ماشاالله شوهرم انقدرررر تیزه، و سریع حال منو میفهمه که حد نداره

خیلی زرنگه  و با یک نگاه دستش میاد من واقعا خوبم یا دارم تظاهر میکنم

منم بعصی وقتا اینجوری میشم میگم حقش بهتر از اینا بود میتونست یه زن خیلی خوشکل حتی متخصص و پولدار ه ...

منم از این حرفا با خودم میزنم

شوهر من تو خانواده و فامیل و دوستان، معروفه به خوش مشرب بودن و شاد و خندون و سرحال بودن،.... با خودم میگم حقش بود یک زن پرانرژی تر گیرش میومد. که مثل خودش با کلمه ای بنام افسردگی غریبه باشه