2777
2789

آییییی سرمممم

داشتم خونه تکونی میکردم زیر کابینتارو پاک کردنی نگو یه میخ زده بیرون سرمو یهو بردم جلو خراش عمیق انداخت رو سرم کلی خون اومد دسمال گذاشتم فشارمم بدجوری افتاده

هیشکی نیس تو خونه تنهام چیکار کنممم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عمیقه یدقه پاشو برو درمانگاه باید بخیه بزنن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اوووو اینقدر داستان نداره که. از این به بعد یادت باشه هر زخمی دیدی با عسل ببند. عسل هم خاصیت ضد عفونی داره هم خونو بند میاره. ببین توی طب سنتی فصد یعنی رگ باز کردن. رگ باز رو با عسل پانسمان میکنیم یا بار نشده عفونت کنه. عسل بزن غصه نخور

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.